petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Lazio – Zenit (najava i prognoza)

21: 00 Lazio – Zenit

Stadion: Olimpico (Rim) Sudija: Michael Oliver (Engleska)


Trenutno stanje u grupi F (www.flashscore.com)

LAZIO ne zna za poraz ni na jednoj od poslednjih 7 utakmica u svim takmičenjima, ali i dalje beleži dosta mešovite rezultate – 4 pobede i 3 remija, od čega 3 pobede i 2 remija u Seriji A, odnosno 1 pobedu i 2 remija u Ligi Šampiona. U domaćem prvenstvu rimski klub trenutno zauzima tek 8. mesto na tabeli i jasno je da će morati da se pokrene kako bi ostao u trci za evropska takmičenja i naredne sezone. U Ligi Šampiona im za sada ide nešto bolje jer se nalaze na 2. poziciji sa 1 bodom manje od vodećeg Dortmunda.

Poslednjih 5 utakmica: Lazio (www.flashscore)

Uoči predstojeće utakmice italijanski klub ima dosta izostanaka, ali se uglavnom radi o igračima koji ove sezone nisu ostvarili niti jedan nastup. Od fudbalera koji su izlazili na teren izostaće Sergej Milinković Savić vezista (9n/2g/1a) i štoper Luiz Felipe (4n/0g/1a), dok je golman Thomas Strakosha (5n/-9g) pod upitnikom.

Očekivani sastav (3-5-2): Reina – Hoedt, Acerbi, Patric – Fares, Alberto, Leiva, Parolo, Lazzari – Immobile, Correa.


ZENIT je nakon poraza od Rubina izgubio vodeću poziciju na tabeli ruskog šampionata, ali je na naredne tri utakmice uspeo da ostane neporažen te se vrati na bod od trenutnog lidera CSKA. Ipak sve više i više ekipa uspeva da im se približi i jasno je da će titula neće biti toliko lak plen kao prošle sezone. Veliki problem im u ovom trenutku predstavlja Liga Šampiona od koje ne smeju da odustanu uprkos lošim rezultatima u prva 3 kola. Zenit je trenutno poslednji u grupi F sa 3 boda manje od trećeplasiranog Club Brugge-a, koji im je čak i naneo poraz na samom startu grupne faze (1:2).

Poslednjih 5 utakmica: Zenit (www.flashscore)

Sergej Semak će danas imati mnogo problema sa izostancima, jer u Rim zbog povreda nisu stigli levi bek Danil Krugovoy (14n/0g/3a), desni bek Vyacheslav Karavaev (19n/1g/2a), centralni vezisti Wendel (6n/0g/0a) i Magomed Ozdoev (18n/1g/4a). Takođe, van sastava će najverovatnije biti napadači Sebastian Driussi (10n/1g/2a) i Sardar Azmoun (13n/6g/3a).

Očekivani sastav (4-1-4-1): Kerzhakov – Zhirkov, Lovren, Rakitsky, Santos – Barrios – Erokhin, Kuzyaev, Mostovoy, Malcom – Dzyuba.


PROGNOZA: Zenit je u veliki problemima zbog izosanaka, a danas će biti bez pomoći nekoliko veoma važnih igrača od kojih svakako moramo da izdvojimo Iranca Azmouna, jednog od najboljih strelaca tima iz Sankt Peterburga. Lazio je u nešto boljoj formi od svog rivala i definitivno u kompletnijem sastavu, a i domaći teren bi trebalo da im pomogne večeras.

Predlog za klađenje – 1 (1,70)


Navedeni predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika i kao takvi nisu 100% sigurni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje