četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 27. Jul

Ove nedelje imamo dva vrlo jaka turnira koja ćemo pokušati ozibljno da pokrijemo. Prvi se igra u Kicbilu na šljaci, a drugi u Atlanti na betonu. Jako dobra stvar je što prvi turnir počinje u ranim jutarnjim satima, a ovaj po podne, pa se može lepo rasporediti.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Laslo Đere i Danijel Altmajer. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Đere, čija se pobeda plaća kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ovo je jedan od retkih mečeva u poslednje vreme za koji su kladionice postavile dobre kvote. Đere kao standardan ATP igrač mora biti favorit protiv igrača koji se tek malo probio u poslednje vreme. Mi smatramo da je Đere baš veliki favorit i pokušaćemo sa njegovom pobedom.

Razlog za igranje na Đerea je umor kod Altmajera koji je sigurno prisutan. Nemac igra četvrti uzasoptni turnir bez trunke odmora. Prvo je osvojio jak čelendžer u Branšvajgu. Nakon toga igra u Hamburgu, potom u Umagu igra kvalifikacije i tamo stiže do polufinala. Taj turnir u Umagu je bio najbolji pokazatelj da Altmajer polako, ali sigurno pada na fizičkom planu. Gubio je setove od igrača poput Cobolija, Pecotića. Imao je problema sa Muteom koji mu je predao meč, a Francuz je bio dominantan u prvom setu, a u drugom se pojavila povreda. Previše je ovo za njega i Đere bi to mogao i morao da iskoristi.

Predlog za klađenje: Đere dobija sa tri i više gemova razlike 1,75
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Đerea 1,45

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, i igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje