nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 9. Novembar

Ove nedelje teniska ponuda je baš bogata, ali treba biti oprezan, jer su ovo poslednji turniri u sezoni i mnogi igrači su mislima na odmoru.

Mi smo danas usmerili pažnju na WTA turnir u Lincu. Meč koji nam je zanimljiv za klađenje odigraće Ema Radukanu i Ksinju Vang. Šampionka US Opena je favorit sa kvotom 1,35. Da nije osvojila US Open pitanje je da li bi uopšte bila favorit, ali tako je kako je.

Mi ovde idemo u smeru iznenađenja. Tip baziramo na dve činjenice. Prva se tiče Eme Radukanu koja od osvajanja US Opena igra baš loše. Medijska pažnja joj je svakako udarila u glavu, iz nama nepoznatog razloga je otpustila trenera koji ju je doveo do tog uspeha. Ispala je u prvom kolu Indijan Velsa, a u Klužu je igrala četvrtfinale gde je počišćena od strane Kostujk koja joj je dala samo tri gema.

Druga stavka se tiče Vang koja je ovde igrala kvalifikacije i prošla prvo kolo. Osetila je podlogu, naviklka se na uslove i to je veoma bitno. Ono što mi forsiramo kod dvoranskih uslova jesu niski i brzi igrači i igračice. To se posebno odnosi na Azijate koji imaju nisko težište i stižu sve što može da stigne. Juče je Vang dobila posle preokreta, ali nije se mnogo zamarala, jer je drugi i treći set osvojila sa 6-2 6-3. Pokazala je sve što se od nje očekivalo i ovde ima čemu da se nada.

Radukanu možda jeste osvojila US Open, ali to vam je moderan ženski tenis. Retko ko može da drži konsantu i to je ono na šta mi igramo. Jasno je kao dan da je Radukanu u ovom trenutku prosek teniserka i da ova kvota na njenu pobedu nema nikakvo pokriće. U skladu sa tim pokušaćemo da iskoristimo ovaj veći hendikep.

Predlog za klađenje: Vang ne gubi sa 5 i više gemova razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje