četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 10. Februar

16:30 Hurkač – Umber over 23 1,67 (tačno 23 vraća ulog) Krug 2 ulog 2000/ 4-6 4-6 -3000

Nakon onog katastrofalnog dana gde je sve otišlo u kontra smeru potrebno je bilo odmoriti i to svesno, sa rizikom. Taj rizik se na kraju isplatio, jer su favoriti odradili fenomenalan posao juče.

Ako izuzmemo turnir u Kordobi koji je bio baš dobar, turniri u Dalasu i Marseju su u znaku favorita. Danas su na programu polufinalni dueli u Marseju, a programa otvaraju Hurkač i Umber.

Hurkač kao branilac titule očekivano na visokom nivou. Veoma lako je dobio Ševčenka i Mahača. Treba biti realan i reći da to nisu bili pravi testovi za Poljaka, a ovaj meč protiv Umbera bi to morao biti, jer obojica gaje potpuno isti stil. Dosta se drže servisa koji im daje veliku prednost u poenu. Ove godine su na primer igrali u Melburnu i Hurkač je dobio tek posle četiri seta uz jedan viđen taj brejk.

Ako bude sve kako treba ovo bi moralo otići u over.

– Hurkač u polufinalima ATP turnira ima skor 10-10.
– Umber u polufinalima ATP turnira ima skor 4/8.

 

18:00 Hačanov – Dimitrov 22,5+ 1,73 Krug 2 ulog 2000 / 7-6 4-6 6-7 +460

Kao što smo rekli, favoriti ove nedelje u Marseju rade sjajan posao, pa eto u polufinalu imamo prva četiri nosioca. U drugom polufinalu će igrati Hačanov i Dimitrov i ovo je takođe jedna poslastica.a Obojica su može se reći rutinski odradili posao u do ovog meča. Bez izgubljenog seta sa puno samopouzdanja ulaze u ovaja meč, posebno Dimitrov koji igra jako dobro još od Australije.

Do sada su odigrali tri meča i Dimitrov vodi sa 3-0 s tim što su svi mečevi bili jakao tesni i po pravilu je viđen barem jedan produžen set.

– Hačanov u polufinalima ATP turnira ima skor 7/13.
– Dimitrov u polufinalima ATP turnira ima skor 17/32.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje