petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 18. Januar

02:30 Lauren Dejvis – Elis Mertens 20,5+ 1,68 Soker

Četvrti tkmičarski dan na Australijan openu, ono za šta mi navijamo jeste da ne bude kiše da se mečevi odigraju od početka do kraja u cugu. Niste ni svesni koliko pauza može da promeni ritam meča, pa makar ona trajala i 10 minuta.

Krećemo od Lauren Dejvis i Elis Mertens. Kladionice blagu prednost daju Mertens sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ok postavka kvota, ali treba biti oprezan. Dejvis u Melburn dolazi sa titulom iz Hoberta gde je igrala i kvalifikacije. Kuriozitet je što je turnir osvojila bez izgubljenog seta. Ovde u prvom kolu je dobila Danku Kovinić posle velike borbe u tri seta. Može se postaviti pitanje njene fizičke spreme, ali ako će nekad biti spremna onda je to sada kada je start sezone.
Što se Mertens tiče skromno blago rečeno. Dobila je Mugurusu posle velike bitke u tri seta, a pre toga je uglavnom gubila mečeve.

Biće ovo jedan klasičan WTA meč sa mnogo drame. Mertens je iskusnija i generalno bolja igračica, ali Dejvis je u naletu i puna samopouzdanja. Jedan produžen set nam donosi over.


03:00 Anet Kontavejt – Magda Linet više od 20,5 gemova 1,70

Anet nije u formi kakvoj se mnogi nadaju, te ova kvota od 1,50 na njenu pobedu nije iznenađenje. Anet je imala jako loše turnire pred Australijan open, jer je ispadala u prvom kolu Adelajda 1 i Adelajda 2. Ovde je dobila anonimnu Grabher. Pobeda je bila ubedljiva, ali nije pravi reper i pokazatelj prave forme.

Madga je sa druge strane igrala jako dobro na Junajted kupu gde ju je pobedila Medison Kiz na samom kraju. Ovde je dobila relativno lako Maraju Šarif i može se reći da sa većom dozom samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Kao što smo rekli, Anet nije još uhvatila pravu formu. Ranjiva je i samo neki baš loš meč Magde može ovo da odvede u under.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje