ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (četvrtak)

MANČESTER SITI – TOTENHEM

MANČESTER SITI u ovo kolo ulazi nakon poraza u gradskom derbiju na strani protiv Mančester Junajteda (2:1), iako su imali prednost na svojoj strani. Pritom, aktuelni prvak je ostvario samo dve pobede na poslednjih pet prvenstvenih utakmica, što je svakako veoma slab učinak za njihove standarde. Stoga, u predstojeći duel ulaze sa zaista velikim imperativom osvajanja celog „plena“. U ovom momentu imaju osam bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Arsenal, te praktično više i nemaju prostora za nove „kikseve“. Popularni „Građani“ su do sada na svom terenu zabeležili sedam trijumfa nakon devet odigranih utakmica uz ogroman broj postignutih pogodaka (31 – u proseku 3.44 po meču), te su ubedljivo najefikasniji tim u ligi. Ovoga puta, dodatnu motivaciju ima će u činjenici da su u mini-seriji od dva uzastopna poraza od Totenhema, odnosno imaju samo dve pobede na predhodnih sedam duela protiv ovog londonskog kluba. Van stroja su – B.Mendy (defanzivac – 0/0), J.Stones (defanzivac – 12/0/0), dok je upitan nastup – R.Dias (defanzivac – 12/0/0).

Očekivani sastav (4-3-3) – Ederson – K.Walker, R.Dias?, A.Laporte, J.Cancelo – Rodri, I.Gundogan, K.De Bruyne – F.Foden, E.Haaland, J.Grealish

TOTENHEM slično i kao njegov naredni protivnik, doživeo je neuspeh u velikom londonskom derbiju protiv Arsenala pred svojom publikom (0:2). Samim tim, zasigurno u ne tako dobrom raspoloženju odlaze na gostovanje kod vladajućeg šampiona. Popularni „Pevci“ se u ovom momentu nalaze na petoj poziciji na tabeli, a svakako njihov cilj je mesto među TOP 4 i samim tim plasman u Ligu Šampiona naredne sezone, a kako je konkurencija dosta velika i jaka, veliko je pitanje da li će to i uspeti. Prvenstveno, jer ne prikazuju kvalitetne partije u poslednje vreme, odnosno samo jedan trijumf u minula četiri prvenstvena kola. Pritom, trener ekipe – Antonio Kontea svakako mora da „brine“ dosta slaba forma jednog od ključnih igrača – Sona koji nije na nivou igara iz predhodnih sezona. Totenhem je umeo „da iznenadi“ favorizovani Mančester Siti tokom poslednjih godina, ali im sada bez dileme pripada „podređena uloga“. Izvan sastava su – R.Bentancur (vezista – 14/4/2), L.Moura (napadač – 8/0/0).

Očekivani sastav (3-4-3) – H.Lloris – C.Romero, E.Dier, C.Lenglet – M.Doherty, Y.Bissouma, P.Hojbjerg, R.Sessegnon – D.Kulusevski, H.Kane, Son

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.55 ili D1+I&D2+ /@1.70 – 4:2 (0:2)

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21h na stadionu „Etihad“.

 

Specijal igra E.Haaland daje gol / @1.65 – 1 pogodak

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje