subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 22. Februar

16:00 Rubljov – Mensnik 19.5+ 1.65 krug 1 ulog 1000 / 6-4 7-6  +650

Juče je Mensnik igrao jako dug meč protiv Marija koji je rešen u tri seta. Sva tri seta su rešena u taj brejku. Postavlja se pitanje da li mladi Ceh ima snage za jos jedan meč. Mi smatramo da će imati i da će ključ biti prvi set. U njemu će Mensnik potrošiti najviše snage, a kasnije će na naplatu doći ono što je igrao juce protiv Marija.

Rubljov je dobio juče Gaskea, očekivano rutinski sa pola gasa. Prosto, Francuz je zreo za penziju i kada naleti na malo jačeg protivnika on nema šansu. Ono što je zanimljivo jeste da je taj meč protiv Gaskea prvi ujedno i jedini meč koji je Rubljov odigrao, a da nije bilo barem 20 gemova.

Mensnik ima jaku servu i sve što nam je potrebno jeste da udje dobro u meč, bez ranog brejka.

23:00 Rud – Borge over 21 1.64 krug 2 ulog 2000 Meridian / 6-3 6-2 igra se krug 3

Ne znam koju reč da upotrebim da bih opisao ono što su favoriti uradili u Los Kabosu. Rud, Zverev i Cicipas su naprasno oduvali svoje protivnike. Rud je konkrtno Gironu dao samo jedan gem, a zanimljivo je da je to bio brejk Girona. Sve ostale gemove osvojio je Rud, tako da samo možemo reći bravo za Norovežanina.

Ipak, kad se stavi malo prst na čelo mora se istaći da je Giron imao naporne turnire u Dalasu i Delrej Biču i da je došlo do očiglednog zamora materijala. Ta pobeda Ruda je svakako bila impresivna, ali ona neće promeniti naše mišljenje vezano za Ruda.

Sto se Borgea tiče malo po malo i on je na ATP sceni. Ono što se da primetiti jeste da igra sasvim korektno protiv favorita. Protiv Frica na primer gubi 7-6 6-4. Medvedevu je uzeo set u Melburnu. Ima dobar servis, očigledno se ne boji velikih imena, tako da sigurno će imati svoju šansu.

Rud nije bauk i protiv njega se može. Meč protiv Girona je bio anomalija.

02:00 Kovačević – Cicipas 20.5+ 1.72 Meridian krug 2 ulog 2000 / 6-7 3-6 + +440

Cicipas je veoma lako dobio Vukića. U prvom setu je bilo kakve takve borbe i Australijanac je imao svoju šansu. U dva navrata je imao brejk lopte i nije ih iskoristio. Nakon toga je usledio veliki pad u igri i Cicipas drugi deo igre dobije sa 6-0.

Manje više Ciciaps može očekivati sličan meč. Kovačević je igrač koji forsira taj američki stil, jak servis i forhend pa šta bude. Ukoliko bude servirao kako može onda bi ovo mogao biti zanimljiv meč.

Zverev – Kokinakis  20.5+ 1.65  Meridian krug 2 ulog 2000 / 6-3 6-4 igra se krug 3

Zverev neočekivano lako dobio Nišioku predavši mu samo tri gema. Fascinatno je koliko je loše Japanac odigrao. Na servisu ga nije bilo, Nemac je dominirao u razmenama i desilo se šta se desilo.

Večeras igra protiv Kokinakisa kojeg ne volimo mnogo, ali verujemo da će odigrati dobar meč. Australijanac voli Los Kabos, jer je ovde osvojio titulu 2017. godinee, a igrao je još jedno četvrtfinale.

Neće nas pokolebati ova partija Zvereva u prvoj rundi. Overaš je Nemac ove godine i protiv Kokinakisa koji ima jako dobar servis i realno igra agresisvan tenis, trebalo bi da bude ovde tesnih setova.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje