ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 27. Februar

16:00 Medvedev – Ševčenko 18,5+ 1,51 Mocart Krug 1 ulog 1000 / 6-3 7-5 +510

Juče smo propustili fantastičan dan gde je svaki, ali bukvalno svaki meč otišao u over. Rubljov, Hurkač, Fric, Akošta i da ne nabrajam sad sve, svi su otišli u over. Ostaje nam nada da će tako biti i sa ostalim mečeveima.

Dakle, imamo aktuelnog šampiona Medvedeva koji se vraća na teren posle duge pauze. Rus nije igrao od Australijan opena koje je ispustio, jer je imao 2-0 u setovima protiv Sinera. Pitanje je u kakvoj je formi zaista. Prema njegovim rečima oseća se odmorno i sveže, ali opet kada mečeva nema onda to može da bude problem.

Uslovi u Dubaiju su veoma brzi što znači da servis ima veliku ulogu. Medvedev je tip igrača kojem je ritam neophodan i to bi Ševčenko mogao da iskoristi da zakomplikuje barem jedan set. To će biti dovoljno da se prebaci ova niska margina.

18:00 Hanfman – Serundolo J.M. 20,5 1,55 Soker Krug 1 ulog 1000 / 6-3 3-6 5-7 +550

Turnir u Santijagu nije jak po imenima kao ova dva u Dubaiju i Akapulku, no to ne znači da ga nećemo pratiti. Baš naprotiv, ovo je baš izjednačen turnir i tu će biti dosta overa.

Danas igarju Hanfman i Serundolo. Hanfman je postavljen za favorita , mada njegova forma to ne potvrđuje. Ono što treba istaći jeste da su ovde uslovi nešto brži zbog nadmorske visine. TO svakako pogoduje Hanfmanu, pa verujemo da će nakon loših partija na prethodnim turnirima ovde odigrati bolje.

Serundolo je već odigrao dva meča u kvalifikacijama, pa možemo reći da se aklimatizovao. Ovo je duel dva različita stila tenisa i jedan bi baš morao da podbaci da bi ovo otišlo u under.

18:00 Munar – Zapata Miralješ 19,5 + 1,52 Soker Krug 1 ulog 1000 / 6-4 6-1 krug 2

Duel dva Španca u Santijagu koji se veoma dobro poznaju. Obojica sau 97 godište, verovatno su kao klinci trenirali zajedno. Ni jedan ni drugi se ne može pohvaliti nekim bajnim rezultatima na prethodnim turnirima koji su igrani po Južnoj Americi, tako da ovde ćemo verovatno videti jednu veliku dramu.

Do sada su igrali šest puta i Munar vodi sa 4-2 s tim što je pet od ovih šest mečeva išlo preko današnje margine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje