ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 28. Februar

12:30 Lehečka – Hačanov 21,5 + 1,53 Mocart Krug 1 ulog 1000 din / 7-6 6-7 6-4 +530

Koliko je turnir u Dubaiju bio pogodan za naš sistem pokazuje da su svi nosioci odradili posao u prvoj rundi, osim naravno Hačanova. Neverovatno sa kojom lakoćom su mečevi odlazili u over i nadamo se da će tak obiti i sa ovim.

Hačanov kao što znamo u Dubai dolazi sa titulom iz Dohe. Igrao je Rus gotovo perfektan tenis u Dohi i ovde u Dubaiju upisuje pobedu protiv Marožana. Taj meč protiv Mađara je pokazao određene slabosti i očigledan umor kod Rusa.

Podloga u Dubaiju je baš brza što pogoduje Lehečki koji osim što ima dobar prvi servis, on igra levom rukom. To će mu verujemo dati prednost.

23:00 Jari – Korija over 20 1,50 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 7-6 6-2 +500

Jari je očekivno ispao rano u Riju, jer je pre toga igrao finale u Buenos Airesu. Sada je na svom terenu u Santijagu i treba očekivati da će odigrati dobar turnir. Ipak, Jari je toliko napredovao da kvote na njegovu pobedu nisu vredne rizika, jer on nije igrač koji dobija sigurno i lako. Razlog je njegov ritern koji je jako loš i Čileanac jako teško dolazi do brejkova.

Zbog toga ćemo se oprobati sa over gemovima. Statistika vezana za Jarija kaže da je ove godine odigrao 10 mečeva na ATP sceni i da je na devet viđen barem jedan produženi set. Ako se taj trend nastavi, ovo bi moralo u over.

18:00 Dijaž Akošta – Martines 1 1,55 Van sistema / 6-7 7-6 1-6 

Da igra protiv bilo kog drugog tenisera dobro bi razmislili da li igrati na Akoštu, ili ne. Ipak, pošto igra protiv Pedra Martinesa, klasičnog čelendžer igrača onda ćemo se okušati sa pobedom Argentinca. Akošta nakon Buenos Airesa gde je uzeo titulu, ispada od Baeza u Riju u 1/4 finalu. Inače, ,Baez je posle osvojio titulu.

U svim segmentima igre u ovom trenutku Akošta je bolji igrač. Martines više nije ni solidan čelendžer igrač. Momentum je razlog zašto igramo 1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje