ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim u naletu i sjajnoj formi, drugi bez sedmorice fudbalera!

Jedan tim je večeras bez minimalno sedmorice fudbalera, među kojima su i kapiten tima i čak četiri centralna beka, dok će im rival biti u punom naletu i odličnoj formi. Predložena kvota je 1.83, a članak možete da otvarate do 19 časova.


U pitanju je 25. kolo grčkog prvenstva „Super League„, a od 20 časova sastaće se Panatinaikos i Aris. Stanje na tabeli je takvo da domaćin zauzima 3. poziciju uz 52 osvojena boda, a gosti su na 5. mestu sa 41 osvojenim bodom. Liga će se deliti na dva dela za dva kola, jer su 3. marta na programu utakmice poslednjeg kola regularnog dela šampionata. Aris je sigurno obezbedio poziciju u gornjem delu tabele i boriće se za Evropu, iako to iz ove perspektive ne deluje kao lak zadatak.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ako posmatramo formu, Aris je u top 3 ekipa u ligi u ovom momentu, na poslednjih 5 duela ima 3 pobede i 2 remija uz gol razliku 6:1, odlično zatvaraju poslednju liniju terena i teško primaju golove, a ista praksa je i na poslednjih 10 utakmica, gde su primili svega 9 golova, a postigli 17. Dakle, ekipa kojoj je fokus na odbrani svog gola, ali itekako ume da zapreti. Pored toga, vredi dodati da će Panatinaikos večeras biti bez čak četiri centralna beka, što je idealna prilika za napadače gostujućeg tima.

Za Panatinaikos neće igrati Filip Đuričič (29n/4g/4a, ofanzivni vezni), Juankar (21n/0g/4a, levi bek), Tin Jedvaj (31n/2g/1a, centralni bek), Benjamin Verbič (21n/3g/0a, levo krilo), Hördur Magnússon (10n/1g/0a, centralni bek), Erik Palmer-Brown (3n/0g/0a, centralni bek) i Bart Schenkeveld (28n/0g/0a, centralni bek, kapiten), dok je upitan zbog povrede Adam Gnezda Cerin (27n/2g/3a, centralni vezni). Sa druge strane, za Aris neće igrati Fabiano (25n/5g/0a, centralni bek) i Kike Saverio (16n/4g/2a, levo krilo).

Iskusni Španac, Loren Moron, ima sezonu iz snova i najbolji je strelac lige sa 13 pogodaka (ekipa je dala ukupno 36) tako da će gosti sigurno da se uzdaju u to da on može da napravi čudo večeras.

Na 3 od poslednja 4 međusobna susreta Aris je uspeo da postigne gol, tako da ćemo probati na sitno i večeras, a tip „G1+“ se plaća kvotom 1.83. Srećno!

2:0 – šteta, gosti su se u nekoliko navrata ispromašivali


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i sled akcija ove opklade ne mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje