četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE

Koliko smo juče imali sreće sa Garinom toliko danas nismo imali sa Kolšrajberom. Nemac je imao 5-3 u prvom setu, dve set lopte u taj brejku, četiri brejk lopte u drugom setu, i na kraju ništa od toga nije iskoristio. Kada se sve to skupi poraz je neminovan, ali sve je to tenis i kladionica.

U nastavku članka ćemo vam predstaviti neko naše viđenje mečeva koji se igraju kasnije, bez konkretnih predloga. Na vama je da odlučite da li igrate, ili ne.

ATP Hjuston: 19:00 Kamron Nori – Janko Tipsarević 

Apsolutno nerazumna kvota na Britanca koji ove sezone iz nekog razloga mnogo igra na šljaci. On je igrao turneju po Južnoj Americi na kojoj se uopšte nije proslavio. Ispao je u prvom kolu Kordobe od Pedra Cacina (234. igrač na svetu), ispao je u kvalifikacijama za turnir u Buenos Ajresu od Dutre Silve (158. igrač na svetu), i kasnije je ispao u drugom kolu u Riju od Haime Munara. Ispao je kasnije u prvom kolu u Indijan Velsu i Majamiju pa se mi pitamo na osnovu čega je on ovoliki favorit.

Tipsarević sa druge strane krči svoj put, ali daleko da je toliki autsajder. Pokazao je protiv Sangrena da može da igra, a ovi nešto brži uslovi mu sigurno pašu. U nešto dužim razmenama Janko bez ikakve sumnje može da parira Britancu koji je daleko od najbolje forme.

Ako nas pitate Tipsarević ovo može da dobije, a u najmanju ruku skupo će prodati kožu.

WTA Bogota: 19:30 Džasim Paolini – Lara Aurabarena 

Rekli smo u nekim ranijim najavama da ovaj turnir treba izbegavati, jer su uslovi u Bogoti veoma teški, a i skoro svaki dan pada kiša. To svakako remeti ritam kod teniserki, ali ovde igramo na Aurabarenu koja obožava Bogotu. Španjolka je ovaj turnir osvojila 2012. godine, a u prethodne tri sezone je igrala dva finala i jedno polufinale. Iz nekog razloga ona nema problem sa razređenim vazduhom u Bogoti i njoj ovi uslovi baš prijaju.
Sa druge strane Paolini je igračica koja svoju sreću traži na ITF turnirima. Imala je dva teška meča protiv Erani i Di Lorenco i po našem mišljenju ovo drugo kolo je za nju maksimum.

ATP Hjuston: 02:30 Jordan Tomson – Santijago Điraldo 

Ovo je još jedan meč u kojem su kvote pogrešno postavljene. Tomson je iz nekog razloga baš favorizovan, a mi se ne bismo složili sa tim.

Tomson je igrač koji voli brze terene. Tenis koji je pružio protiv Krstina u prvom kolu nije bio najbolji. Imao je Srbin svoje šanse, ali Krstinu je tek nekoliko puta nastupio na ATP sceni pa i ne čudi taj poraz.

Sa druge strane Điraldo je igrao kvalifikacije i prvo kolo. Upisao je tri sigurne pobede, bez izgubljenog seta što ima svoju težinu.

Điraldo će sigurno težiti da produži poen i generalno gledano u dužim poenima je jači, jer je po prirodi šljakaš.

Za nas savakako ne bi bilo iznenađenje kada bi Điraldo večeras stigao do pobede, a i ako ne pobedi verujemo da će skupo prodati kožu.


Napominjemo da je ovo neko naše viđenje ovih mečeva, a vi sami birate da li će te igrati, ili ne.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje