nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Petak 16. jul 2021.

Današnja teniska ponuda je više nego solidna. Zbog manjka vremena zaista ne možemo da pokrijemo svaki meč posebno. Da bi donekle ostvarili našu zamisao u ovom članku ćemo za svaki meč koji je nama zanimljiv napisati jednu kratku analizu I ostaviti predlog. Vi odlučite šta i kako.

 

14:00 Stefanos Cicipas – Filip Krajinović

Filip Krajinović fino gura ove nedelje u Hamburgu, a danas ga čeka možda i najjači igrač na turniru. Cicipas je odličan ove sezone na šljaci, i nakon razočaravajućeg Vimbldona sigurno je da mu treba dobar rezultat. Ono što je Krajinović pokazao u prva dva kola je više nego solidno. Njegov talenat nikada nije bio upita, ali glava jeste. Verujemo da će danas biti I te kako motivisan da se suprostavi favorizovanom Grku.

Margina od 19,5 gemova je zaista niska ako nas pitate. Jedana produženi set i eto overa. Mana ovog tipa je činjenica da Krajianović kroz karijeru protiv top 10 tenisera ima skor 2-21. Ipak, u njegovu odbranu bar pola tih mečeva je otišlo u over.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,60


 

15:20 Roberto Karbaljes Baena – Norbert Gomboš

U Švedskoj nas očekuje duel izmeđ Španca Baene i Slovaka Gomboša. Kladionice postavile egal kvote i mi se donekle slažemo sa tim. Obojica vide sjajnu šansu u protivniku za plasman u polufinale, koje će im doneti veliki dozu samopouzdanja i skok na ATP listi. Očekujemo rovosku borbu za svaki poen i jedan egal meč koji vrlo verovatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60


 

19:05 Dženson Broksbi – Piter Govojčik

I za kraj smo ostavili turnir u Njuportu. Igraju Broksbi I Govojčik. Iz nekog razloga Broksbi je ovde favorit, a mi se ne bismo složili sa tim. Govojčik je igrač koji ima mnogo više iskustva na travi, ali povrede su ga mučile u prethodnom periodu, pa nije imao dobre rezultate. Juče je kao veliki autsajder oduvao Vašek Pospišila, tako da treba voditi računa kod njega.

Ipak, mi se ne bismo ovde igrali sa konačnim pobednikom, jer je zaista teško tipovati. Kladionice su po nama napravile veliku grešku, jer su postavile samo 21,5 marginu za gemove. To je za travnate terene jako niska margina i mora se iskoristiti I po cenu pada. Kvota je 1,55 i može se iskoristiti za neki dubl tiket.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,53


Napominjemo da su ovo samo predlozu koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje