četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOZI ZA KLAĐENJE (SREDA)

Današnja teniska ponuda nam je više nego solidna pa će biti više predloga. Ipak, napominjemo da budete oprezni, jer se radi o ženskom tenisu koji zna da bude nepredividiv.

Dubl tiket:

16:00 Julija Gerges – Tejlor Tausent 1 1,50
03:00 Anastsasija Pavljučenkova – Ivana Jorović 1 1,35

Ukupna kvota 2,03

Julija Gerges voli da igra na šljaci to je opšte poznato. Iako je prilično visoka, ona ima sjajno kretanje, ume da proklizava na šljaci i na nju treba obratiti pažnju. Ova zelena šljaka je nešto brža u odnosu na onu evropsku crvenu, što ide na njoj na ruku, jer ima mnogo bolji servis. Ovde idemo na kvalitet, ali i činjenicu da Gerges brani prošlogodišnje finale. Generalno gledano treba joj jedan bolji rezultat pred evropsku šljaku i svakako ima velike šanse da barem ponovi prošlogodišnji učinak.

Što se drugog para tiče jasno je kao dan da je Pavljučenkova bolja igračica od Ivane Jorović. Verovali, ili ne, Pavljučenokva je osvojila četiri puta ovaj trofej u Montereju, a u karijeri ima 8 titula. Dakle, pola titula je iz Meksika i jasno je da joj tamošnji uslovi prijaju. U prvom kolu je rutinski pobedila i danas bi trebalo da dobije mladu Ivanu Jorović koja ima velikih problema sa ocilacijama i servisom tokom meča.

Singl: 20:00 Andrea Petković – Marija Sakari 1 1,70

Juče nas je Marija Sakari ispoštovala, ali ako danas bude igrala kao juče, teško joj se piše. Neverovatno je koliko se ova mlada Grkinja muči sa servisom. Juče je u meču protiv dala 11 brejk lopti, što jasno govori koliko se muči. Na njenu sreću i protivnica je imala svojih problema, pa je Sakari uspela nekako da prelomi meč na svoju stranu. Ipak, danas je čeka mnogo iskusnija igračica, koja voli šljaku i sa takvom igrom ona po nama nema šta da traži protiv Andree Petković.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje