petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Sreda 3. Maj

Masters u Madridu se polako bliži kraju. Od ove godine su turnir rastegli na 13 dana i današnji mečevi nama nisu tako atraktivni za klađenje.

Pored Madrida igra se sijaset čelendžera, a nama je zanimljiv onaj u Čileu. Taj čelendžer je pun anonimnih tenisera koji su svi približnog kvaliteta. Kvote apsolutno ne znače ništa i ne pokazuju pravo stanje. Ono što mi možemo da kažemo jeste da su uslovi u Čileu jako teški i da su uglavnom brzi. Teški su zbog vlažnosti, a brzi su zbog nadmorske visine. Mi smo danas izdvojili tri meča.


16:00 Delien Velasko – Buručaga 20,5 + 1,70 Soker

Delien Velasko je mlađi brat Uga Delijena koji je mnogo poznatiji. Za sada čelendžer igrač, slično kao i njegov brat. Na startu sezone je igrao finale čelendžera u Tigreu. Uglavnom obitava tu u Južnoj Americi. Zapao nam je za oko prethodne nedelje kada je u Buenos Airesu pružio veoma jak otpor Sejbotu Vajldu. Uspeo je da mu otkine set. Inače, Sejbot igra veoma dobar tenis u poslednje vreme, tako da ta partija i te kako vredi u našim očima. Dobru formu sa tog turnira preneo je ovde, jer je veoma lako dobio Viljanuevu sa 2:0.

Buručaga nešto poznatiji igrač, ali sa veoma lošim rezultatima. I on je prethodne nedlje igrao u Buenos Airesu gde je stigao do četvrtfinala gde ga dobija aktuelni šampion Navone. Jako dobar meč je odigrao Viljanueva i tu dobru igru preneo na ovaj turnir gde je dobio Lietea sa 2:0. Klasičan čelendžer meč i očekujemo veliku borbu do poslednjeg poena.


16:00 Gustavo Heide – Fakundo Huares 20,5+ 1,70 Soker

Igramo kontra kvota, tj vidimo value. Ova dva tenisera nisu među prvih 400 na svetu, ali eto kladionice iz nekog nama nepoznatog razloga favorizuju Heidea sa kvotom 1,55. Nema nikakve logike, a ovo je još jedan meč sa over gemovima u našim očima.


19:00 Dias Pedro Boskardin – Žoao Lukas Reid Da Silva 20,5 + 1,70 Soker

Duel dva igrača koji muče veliku muku sa servisom. Očekujemo jedan WTA meč sa mnogo brejkova. Boskardin je na prethodnih pet mečeva u zbiru dao 30+ brejk lopti protiv igrača koji nisu ništa specijalno. Da Silva otprilike slična situacija. Zbog toga ne vidimo da će bilo koji od ova dva igrača dobiti ubedljivo meč, pa je najbolje odigrati over gemove.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Tenis: Statistika za mesec April

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje