subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Očuvanje ligaške pozicije mnogo bitnije od kupa

Domaći tim inače član Primere koji trenutno zauzima 16.mesto, ali ono što mnogo više brine jeste činjenica da Platense ušao u seriju jako loših rezultata, ostvarili su tri poraza i remi pa je trener odlučio da na kup meču odmori dosta standardnih prvotimaca, jer želi da se fokusira na ligu i na što bolji rezultat kroz par dana na gostovnju kod Rosario Centrala. Danas u timu nema prvog golmana R.Macagnoa (9u/0g/0a), potom defanzivaca N.Morgantinia (11u/0g/0a), I.Vazquez (11u/0g/1a), S.Maricich (10u/0g/0a), M.Pelegrino (7u/0g/0a),  potom veznih igrača Jerónimo Cacciabue (8u/0g/0a), Iván Rossi (7u/0g/0a), Franco Díaz (12u/0g/0a), a nema ni napadač i prvog strelca tima Nicolás Servetto (14u/4g/1a).

Sa druge strane je tim Defensor Belgrano, član Druge lige, gde je u A grupi na poslednjem plejof mestu – 8.mesto, igraju promenljivo, ali žele u kupu što dalje i imaju ambicije da izbace prvoligaša i zakažu duel protiv San Lorenza. Njima će danas faliti levi bek Dardo Tores (10u/0g/0a), a svi ostali igrači su tu.

Mišljenje urednika: Još jedna jako važna informacija je da se meč igra na neturalnom terenu ekipe Quilmes, pa je to još jedan plus za goste, očekujemo odrađivanje utakmice, pravu ziherašku utakmicu bez dosta važnih igrača kod domaćina, ukoliko želite možete pokušati da jurite i iznenađenje i prolazak gosta, ali se mi opredeljujemo za kombinaciju golova 1P0-1&2P0-1 po kvoti 1,75. Ukoliko se opredelite za duplu šansu X2 možete naplatiti kvotu 1,55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje