petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predog za klađenje – Sreda 26. Maj

WTA turnir u Strazburu donosi duel između domaće teniserke Karolin Garsije i Čehinje Barbori Krejčikove. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Krejčikova čija se pobeda plaća kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Ove kvote su u najmanju ruku čudne i apsolutno nemaju pokriće. Pitamo se samo šta je to Krejčikova uradila ove sezone da bi bila tako veliki favorit? Apsolutno ništa. U prethodnih par nedelja igrala treće kolo Rima, prvo kolo Madrida, drugo kolo Istanbula. Jako jako skromno ako nas pitate, te ovde imamo apsolutno pogrešno postavljene kvote.

Sa druge strane je Garsija. Veoma talentovana igračica koja nije ispunila ni 50% svog potencijala. Glavni krivac za takav scenario, je njen otac koji glum da je trener, a nije. Činjenica je da Garsija kuburi sa formom i da od nje nikada ne znate šta da očekujete. Ipak, ako postoji neki turnir gde ima neku konstantu onda je to ovaj turnir u Strazburu. Naime, Francuskinja je u poslednje tri sezone ovde osvojila titulu, igrala finale i polufinale. Još jednom se potvrđuje naša teza da Francuzi i Francuskinje na domaćem tlu igraju iznad svojih mogućnosti. Ponavljamo, ovo nije slučajnost, jer su primerni brojni i konstantni.

Vidimo ovde određeni value u kvoti na Garsiju, te samo treba izabrati pravu opciju. Mi smo se odlučili za opciju Garsija osvaja set koja se plaća kvotom 1,70.

Predlog za klađenje: Garsija osvaja set 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje