petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis (Premium): Dubl tiket – Utorak 22. Jun

Članak otvarati do 13:45


Uglavnom su singlovi bili stil igre koje smo „gajili“ u ovom premium servisu, ali sa vremena na vreme valja se okušati i sa dublovima. S obzirom da je teniska ponuda baš dobra danas ćemo pokuštai sa jednim dublom koji po nama ima više nego izgledne šanse za prolaz.

Mečeve smo pronašli u kvalifikacijama za Vimbldon. Vimbldon kao najveći turnir u svetu tenisa iziskuje veliku pažnju i tamo ko god da se pojavi igra sa velikom motivacijom. Parovi su sledeći.

14:00 Džejson Jung – Piter Govojčik 2 1,45 – 2:0
15:00 Metju Ebden – Sebastijan Baez 1 1,22 – 2:1

Ukupna kvota 1,77

Džejson Jung je momak iz kineskog Tajpeha. U svojoj karijeri odigrao je samo 29 mečeva na travi i skor mu je 10 pobeda u 19 poraza. Ove pobede su mahom izvojevane kroz kvalifiakcije, a statistika kaže da je Jung samo jednom uspeo da prođe prvo kolo na nekom ATP turniru koji se igrao na travi. U seriji je od tri poraza i sa ovakvom igrom teško će protiv Govojčika.

Govojčik sa druge strane, iskusni Nemac koji ima dosta iskustva na travi. Imao je neku mini povredicu u Štutgartu pre deset dana pa je predao meč Rodionovu. Verujemo da je uspeo to da sanira, jer ovo je deo sezone koji on voli. U poslednje tri sezone je uspeo da se domogne glavnog žreba na Vimbldonu i po nama bi bilo veliko iznenađenje kada bi ispao u prvoj rundi kvalifikacija.

Drugi par donosi duel između Ebdena i Baeza. Ovde je stvar više nego jasna. Baez je klasični šljakaš koji u svojoj karijeri ima samo dva odigrana meča na travi. Mi mu ne dajemo ni promil šanse i samo neka povreda Ebdena ovde može sprečiti da dođe do pobede. Australijanac je specijalista za travu i ako danas izgubi to bi možda bilo i iznenađenje dana.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje