subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis (trava): Predlozi za 15. jun

Posle sve tri uspešne prognoze sa turnira u S-Hertogenbosch za danas i pobeda Bedenea, Milera i dubla Gonzales/Šamadin, pokušaćemo da uspešnu tradiciju nastavimo i sutra, predlozima sa dva turnira na travi u S-Hertogenbosch-u i Nottingham-u. 

Predlozi:

11:00  S-Hertogenbosch I. Karlović – S. Kozlov +22.5 kvota @1.90 (Duel dva igrača kojima je naročito na travi teško uzeti servis. Ivo Karlović je bolji server i teniser, ali mu Kozlov može praviti problema, pa čak i uzeti jedan set).

12:00 Nottingham J. Konta – Y. Wickmayer 1 kvota @1.30 ( Prošle godine je Belgijanka slavila u Birmingemu, pa je ovo prilika Britanki da joj se osveti za taj poraz. Bolje je plasirana, igra pred domaćom publikom, odmornija ulazi u meč i zato ne bi trebala da opet dozvoli iznenađenje).

12:00 Nottingham R. Opelka – M. Copil 2 kvota @1.50 (Copil je u naletu. Prošle nedelje je zaustavljen u polufinalu. Sa druge strane, Opelka ima dosta padova u igri, a Copil je iskusan i znaće to da iskoristi). 

14:00 S-Hertogenbosch  T. Babos/ A. Hlavačkova – D. Cibulkova/ K. Flipkens 1 kvota @1.35 ( Uigranost i bolje snalaženje u dubl konkurenciji nagoveštavaju da Mađarsko – Česka kombinacija ne bi trebala da ima problema). 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje