subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tifozi Intera imaju poruku za Lukakua

Interovi najstrastveniji navijači – „Kurva Nord“ – nisu pozdravili predstojeći transfer zvezde tima Romelua Lukakua , koji za Čelsi odlazi u sumu od 115 miliona evra.

Ovoga puta navijači nisu usmerili svoje nezadovoljstvo upravom kluba, već protiv samog igrača. Nekoliko sati nakon Lukakuovog odlaska iz Milana, njegove murale u blizini Giuseppea Meazze vandalizovale su pristalice Nerazzurrija. Natpis posvećen napadačevim zaslugama za Scudetto osvojen prošle sezone – „Dragi Milane, dobrodošao ponovo„, precrtan je, ostavljajući netaknutim samo ime grada. Leđa prikazanog belgijskog državljanina takođe su bila umrljana. Tu je bio i transparent čija je ublažena verzija teksta: „Umorni smo od svih vas“.

Obožavaoci su objavili i dužu poruku na Fejsbuku. „U procesu rada … Od božanskog u fudbalu, što je važno, ostaje samo veza između“ majice „i navijača. Igrači, klub i treneri su samo oruđe, oni nisu suština. Oni odlaze, a mi ostajemo. Obični enterijeri, probudite se !! Dragi Lukaku , od tebe smo očekivali poštenije i transparentnije ponašanje. Ali uprkos činjenici da smo vas branili kao našeg sina, kao jednog od nas, dokazali ste da ste kao i ostali, klečeći za novac. Želimo vam sve najbolje, iako se pohlepa ne isplati uvek. Sada svi veslamo u istom smeru. Čak i onima koji će ostati, poruka je sasvim jasna: „Slomili ste nam jaja“. Sagnite glave i pritisnite gas. Inter iznad svega “, navodi se.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje