četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Titula u rukama, a navijači nezadovoljni !?!

Napoli je već gotovo sigurno obezbedio titulu prvaka Italije i u gradu je se već sve polako sprema za veliku feštu, za slavlje koje preti da bude antologijsko,ako je suditi po slikama koje nam svakodnevno dolaze iz Napulja.

Ipak, današnja vest koja dolazi iz tog grada pokazuje da nije sve tako sjajno i bajno kao što se nama čini.

Napolijevi najvatreniji navijači su izdali saopštenje da će izvesti svojevrstan protest na današnjem meču protiv Milana nezadovoljni cenom karata koje je klub odredio za Ligu Šampiona. Oni će doći na stadion,ali će ceo meč ćutke odgledati, dakle neće biti navijanja.

„Kažete da hoćete manje ultrasa, a više porodica na stadionu. Kojih porodica? S obzirom na cene, rekli bismo bogatih“, navodi se u saopštenju Napolijevih ultrasa.

Naime Napoli je odredio da cene karata budu između 250e i 300e, a Napulj je jedan od najsiromašnijih gradova u Italiji. Jasno vam je zbog čega onda navijači protestuju. Jeste da je to četvrfinale Lige Šampiona i sve to,ali opet su u upravi kluba mogli da izađu u susret svojim, zaista vernim  navijačima, i da uz njihovu pomoć dođu do velikog rezultata i u Evropi, a sigurno da to mogu.

Ostaje nam da pratimo situaciju i da vidimo hoće li biti reakcije od strane uprave Napolija. Bila bi šteta da se ovakvim gestom pokvari ova sezona iz snova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje