ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost u velikoj finansijskoj krizi

Evo jednog info tipa iz Kolumbijske lige.

03:20h Hulia-Deportivo Cali

Duel dva tima koja se nalaze u donjem delu tabele.

Domaćin ekipa Hulie se trenutno nalazi na 15tom mestu. U dosta su dobroj formi imajući u vidu da su u poslednjih 5 kola ostvarili čak 3 pobede. Nisu nešto preterano efikasna ekipa jer su na 10 mečeva postigli 12 golova. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego, strani, kao i većina ekipa u ovoj ligi.

Ovaj info tip se odnosi na njihovog rivala,ekipu Deportivo Kalija. Deportivo je jedna od najstarijih ekipa u ovoj ligi. U tradiciji dugoj 110 godina nikad se nisu susreli sa ovakvom situacijom. Klub je upao u veliku finansijsku krizu, toliko veliku da čak nemaju ni za nove dresove, već ih menjaju tako što flomasterijam precrtavaju imena sponzora koji ih napuštaju.

Njihovi dugovi trenutno iznose 18miliona što je jako mnogo, plate ne dobijaju niti zaposleni u klubu,ali ni igrači. Najpogođenija je omladinska škola, gde zbog plata zaposlenima i nemogućnosti održavanja treninga, deca imaju treninge online, preko interneta,koliko god to bilo bizarno.

Vlasnik kluba je priznao da će dug verovatno u narednom periodu otići i na preko 20 miliona i zaista je neizvesno hoće li oni uopšte uspeti da završe prvestvo tj moguće da ih izbace iz lige.

Naravno da se sve ovo odrazilo i na igre prvog tima koji se trenutno nalazi zakovan za dno tabele sa samo 8 osvojenih bodova iz 10 mečeva.

Dakle, ukoliko ih ne izbace iz lige tj ukoliko se klub ne ugasi, najverovatnije će ispasti iz lige.

Na osnovu svega domaćin je favorit i trebalo bi da slavi na ovom meču.

Predlog: 1X i 2+ @ 1.98

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje