nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Toreira i Parti „razmenili dresove“

U poslednjim momentima letnjeg transfer perioda potvrđena su dva transfera na relaciji Atletiko Madrid – Arsenal.

U redove španskog kluba stigao je urugvajski reprezentativac – Lukas Toreira. 24-godišnji defanzivni vezista dolazi na jednogodišnju pozajmicu, a popularne „Jorgandžije“ narednog leta ima pravo da otkupe njegov ugovor od londonskog kluba za 20 miliona eura.

 

U suprotnom smeru je otišao fudbaler iz Gane – Tomas Parti. Za usluge 27-godišnjeg defanzivnog veziste „Tobdžije“ su izdvojile 50 miliona eura, koliko je iznosila i njegova otkupna klauzula. Parti je sa upravom engleskog premierligaša parafirao saradnju u naredne četiri sezone i odabrao dres sa brojem 18.

 

„Pratili smo Partija već neko vreme, te nam je veoma drago što je u naš tim stigao tako kvalitetan igrač. Radi se o izuzetno dinamičnom veznom fudbaleru koji ima i veliku energiju. Donosi mnogo iskustva iz vrhunskog kluba koji se nekoliko godina takmičio na najvišem nivou u La Ligi i Ligi Šampiona. Veoma smo impresionirani njegovim stavom i pristupom igri. On je inteligentan fudbaler i radujemo se što će se integrisati u naš sistem i doprineti napretku koji trenutno gradimo u klubu“, istakao je trener ekipe, Mikael Arteta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje