petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Transferi koji su prošli „ispod radara“

Dosadašnji fudbaler Partizana – Lazar Pavlović (20) je kao slobodan agent stigao u redove kiparskog kluba – AEL Limasol. Ofanzivni vezista je potpisao ugovor do narednog leta uz opciju da se saradnja nastavi za dodatne dve sezone.

Francuski napadač – Lis Muset (26) je parafirao dvogodišnji ugovor sa nemačkim Bohumom, a stigao je bez obeštećenja.

 

Prvak Norveške – Bodo/Glimt ojačao je svoj igrački kadar nakon dolaska 21-godišnjeg veziste – Alberta Gronbeka. Talentovani fudbaler je pristigao u transferu vrednom 3 miliona eura iz Arhusa, a svojim novim klubom je ugovorio saradnju do leta 2027. godine.

Španski štoper – Mark Bartra (31) se za sumu od 1.250.000 eura iz Betisa preselio u redove turskog šampiona, Trabzonspora. Ugovor potpisan u naredne tri godine.

 

Brazilski defanzivac – Samir je iz Votforda pristigao u meksički Tigres za sumu od 6.500.000 eura.

Španski klub – Valensija na jednogodišnju pozajmicu iz Barselone dovela je talentovanog vezistu – Nika Gonzalesa (20).

 

Prvak Grčke – Olimpijakos je iz Marseja na pozajmicu do kraja nove sezone doveo 21-godišnjeg krilnog ofanzivca – Konrada de la Fuentea.

24-godišnji napadač – Kenan Dejvis odlazi na jednosezonsku pozajmicu u Votford iz redova Aston Vile.

 

Danski reprezentativac – Danijel Vas (33) vratio se u svoju rodnu zemlju, otkako je realizovao transfer u Brondbi. Iskusni fudbaler je potpisao ugovor do leta 2025. godine, a stigao je iz madridskog Atletika kojem je pripalo 1.750.000 eura.

 

27-godišnji štoper – Dilan Bron je za 1.000.000 eura prešao u Salernitanu iz francuskog Meca. Sa ekipom iz Salerna ugovorio je trogodišnju saradnju.

Elče je do kraja sezone iz redova Marseja „pozajmio usluge“ 25-godišnjeg desnog beka – Pola Lirole.

Italijanski velikan – Juventus je na pozajmicu do narednog leta prosledio 23-godišnjeg levog beka – Luku Pelegrinija u Ajntraht Frankfurt.

Iskusni polivalentni fudbaler – Antonio Kandreva (35) došao je u Salernitanu kao pozamljen igrač do kraja nove sezone iz Sampdorije. Popularna „Granata“ narednog leta ima obavezu da otkupi njegov ugovor ukoliko se ispune određeni uslovi.

Vigan je na svom oficijalnom sajtu potvrdio dolazak 26-godišnjeg napadača – Ešlija Flečera iz Votforda. U pitanju je pozajmica do kraja maja meseca.

26-godišnji napadač – Andrea Petanja aktuelnu sezonu provešće na pozajmici (vrednoj 2.500.000 eura) u Monci. Narednog leta, novi italijanski prvoligaš ima obavezu da otkupi njegov ugovor od ekipe Napolija, ukoliko se ispune predviđeni uslovi.

Iskusni golman – Salvatore Sirigu (35) je kao slobodan agent potpisao ugovor do leta 2023. godine sa Napolijem uz opciju za dodatnu sezonu.

Prvak Turske – Trabzonspor u transferu vrednom 3 miliona eura je iz Levantea doveo reprezentativca Makedonije – Enisa Bardija. 27-godišnji vezni fudbaler je sa svojim novim poslodavcima ugovorio saradnju do leta 2025. godine uz opciju za dodatnih 12 meseci.

26-godišnji golman – Aleks Smitis je parafirao dvogodišnji ugovor sa Lester Sitijem u koji je stigao bez obeštećenja.

Novi italijanski prvoligaš – Monca je na pozajamicu do narednog leta iz Arsenala dovela – Pabla Marija (28 godina / centralni bek). Otkup će biti obavezan pod uslovom ispunjenja uslova iz ugovora.

Leo Baptistao (29 godina / napadač) je za sumu od 1.500.000 eura iz Santosa prešao u Almeriju. Brazilac je potpisao ugovor do leta 2026. godine.

Iskusni golman – Kiko Kasilja (35) je kao „free agent“ potpisao ugovor do leta 2023. godine sa Hetafeom.

Engleski drugoligaš – Midlsboro je u transferu vrednom 3 miliona eura doveo američkog napadača – Metju Hopija (21) sa kojim je ugovorena saradnja do leta 2026. godine. Došao je iz španske Majorke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje