nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener „crno-belih“ nezadovoljan nakon poraza u Izraelu

KK Partizan nije uspeo da nastavi svoju seriju pobeda, otkako su pretrpeli poraz na gostovanju u Izraelu protiv ekipe – Makabi Tel Aviva (90:81) u sklopu 18. kola Eurolige.

Nakon meča, trener „crno-belih“ – Željko Obradović čestitao je domaćoj ekipi na trijumfu i istakao veoma slabu igru njegovom tima, posebno na samom startu utakmice.

„Čestitam Makabiju na pobedi. Oni su veoma agresivno otvorili utakmicu, dok smo  mi počeli veoma loše. Znali smo kako Makabi igra, pokušali smo da se pripremimo kao i pred prvu utakmicu u Beogradu. Neke stvari su bile dobre, neke veoma loše, posebno u ofanzivi. Imali smo čak 13 izgubljenih lopti i samo 10 asistencija, te je nemoguće je dobiti utakmicu u Euroligi sa ovakvom statistikom. Mi smo dosta olako gubili lopte i dali im priliku da dolaze do lakih poena. Ipak, za manje od 48 sati nas čeka utakmica protiv vrlo dobre Baskonije, moramo za to da se spremimo i zaboravimo šta se dogodilo večeras“, kazao je Obradović.

Srpski predstavnik je sada na učinku 8-10, a već u petak ih očekuje nova utakmica u Euroligi, ovoga puta pred svojom publikom protiv španske Baskonije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje