nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener domaćih moraće da improvizuje u odbrani!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Bayern
🇩🇪 14:00 Schalding – Ansbach na manji ulog X2&2+ (1.65)/ G2+ (2.00)

Kadrovska situacija Schaldinga je pomalo napeta. Trener će morati puno da improvizuje u odbrani, jer su Markus Gallmaier (0/0 D), Markus Tschugg (6/0 D) i Dominik Weiß (6/1 D) povređeni, kao i Maxi Moser (5/0 D). Walter Kirschner (7/0 D) zbog posla ne može da igra, dok je Johannes Stingl (4/0 DM) pod znakom pitanja. Odsustvom Kirschnera i Tschugga odbrambena linija će biti potpuno zamenjena.

Na drugoj strani, Ansbach nije u dobroj formi. Nakon sasvim solidnog starta, usledio je pad forme i 4 mečeva bez pobede (3 poraza i 1 remi). Međutim, moral igračima je vraćen u prošlom kolu, jer su remizirali sa bivšem trećeligašem Bayreuth-om. Napad u gostima ne funkcioniše, postigli su samo 2 golova na 4 odigrana meča. Razlog je sasvim jasan, jer se dva najbolja strelca iz prošle sezone još uvek nisu oporavila Patrick Kroiß i Sven Landshuter.

U ovom meču gosti imaju ulogu favorita, jer je Schalding izborio promociju ove sezone. Trener domaćih će morati da improvizuje u odbrani, zbog izostanka defanzivnih igrača. Sa 17 primljenih golova, Schalding ima 2. najgoru odbranu u ligi. Na drugoj strani, gosti bi trebalo to da iskoriste i pored toga što napad ne funkcioniše. Igraju kompaktno i dobro se pozicioniraju. Igramo tip X2&2+, kao i G2+ na manji ulog. Manji ulog, jer su ovo niželigaši. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje