četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener FK Partizana: Nećemo se opustiti, spremni smo za Radnički

U sredu 28. septembra 2022. godine FK Partizan igra utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije na gostujućem terenu protiv ekipe FK Radnički iz Sremske Mitrovice. Utakmica je zakazana za 15:00 časova.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da su „crno-beli“ spremni za duel sa Radničkim u Sremskoj Mitrovici u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

U poslednjih sedam dana naišao sam na neku situaciju koju nisam imao do sada. Bilo je dosta igrača koji nisu bili prisutni na treningu zbog obaveza u reprezentacijama. Ako mene pitate, ove odložene utakmice su sada došle na naplatu. Ja bih insistirao da se te utakmice odigraju da sam tada bio trener Partizana. Bili bismo u nekom ritmu. Pričamo o početku kvalifikacija za Ligu Evrope. Sutra igramo utakmicu u kojoj nećemo biti kompletni. Ali šta je tu, igrači koji su bili ovde imali su poslednja tri dana jači ciklus treninga. Videćemo da li su napunili baterije. Neki fudbaleri se vraćaju večeras, a neki sutra. Oni neće biti u timu„, rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje