četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 8. kolo (petak)

BAJERN MINHEN – BAJER LEVERKUZEN

BAJERN MINHEN je nakon tri uvodne pobede, upao u rezultatsku „krizu“ što se odnosi na utakmice u okviru Bundeslige, jer su bez trijumfa na poslednja četiri kola. Samim tim, prepustili su sam vrh tabele, te trenutno zaostaju pet bodova u odnosu na prvoplasirani Union Berlin. Stoga, „crvene lampice“ su već upaljene u redovima bavarskog giganta, koji zaista sa ogromnim imperativom trijumfa ulazi u naredni duel. I sam trener ekipe – Julijan Nagelsman je pod određenim pritiskom, koji će od svojih igrača zahtevati maksimalno ozbiljan pristup utakmici, jer su već iskoristili dosta „kredita“ za sam start sezone. Pritom, kako im u narednom kolu predstoji veliki derbi susret na gostovanju protiv Borusije Dortmund, upravo ovog vikenda moraju da stave „kraj“ na svoju slabu seriju rezultata u nacionalnom prvenstvu. U sklopu Lige Šampiona ostvarili su dva velika trijumfa protiv Intera (0:2) i Barselone (2:0), te je vreme da kvalitetne partije iz Evrope prenesu i na domaći šampionat. I dalje su najefikasniji tim u ligi sa 19 datih golova, ali imaju problema u fazi odbrane, koja je „kapitulirala“ najmanje jednom na predhodna četiri duela. Izvan sastava su – B.Sarr (defanzivac), L.Hernandez (defanzivac), K.Coman (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – M.Neuer – B.Pavard, M.De Ligt, D.Upamecano, A.Davies – J.Kimmich, L.Goretzka – S.Gnabry, J.Musiala, L.Sane – S.Mane

BAJER LEVERKUZEN je veoma slabo startovao novu sezonu, jer se u ovom momentu nalaze na tek 15. mestu na tabeli sa svega 5 osvojenih poena i samo jedan zabeležen trijumf. To je svakako izuzetno slab učinak koji nastupa u grupnoj fazi Lige Šampiona i koji i ove sezone ima ambicija za TOP 4 u Bundesligi. Za sada pokazuju dosta defanzivnih propusta, a do ovog kola primili su 12 pogodaka, ali svakako da poseduju veoma veliki kvalitet u fazi napada. I popularni „Farmaceuti“ kao i njihov naredni rival traži prekid slabe serije rezultata, ali kako im predstoji zasigurno najteže gostovanje u sezoni, teško da upravo sada mogu da iznenade velikog favorita usled slabe forme u kojoj se nalaze, uprkos tome što i domaćini imaju svojih problema. Van stroja su – A.Lunev (golman), E.Palacios (vezista), F.Wirtz (vezista), A.Adli (vezista), K.Bellarabi (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – L.Hradecky – O.Kossounou, J.Tah, E.Tapsoba – J.Frimpong, R.Andrich, K.Demirbay, M.Bakker – C.Hudson-Odoi, M.Diaby – P.Schick

 

Glavni sudija – T.Stieler

Predlog za tipovanje – 1&1+I&1+II / @1.70 – 4:0 (3:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Allianz Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje