petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener gostiju u ovom meču, odmara neke bitne igrače za važan meč koji ih očekuje!

➡️ RUMUNIJA: Liga 1 – Playout
🇷🇴 16:30 FC Hermannstadt – U. Cluj
TIP: na sitno 1 (1.75)

Utakmica bez velikog značaja za oba tima. Obe ekipe ne mogu da zauzmu neko više mesto na tabeli, isto tako opstanak su obezbedili.

Međutim, U Cluj igra finale kupa u sredu protiv ekipe Sepsi. Samim tim trener Ioan Sabău ne želi da rizikuje sa bitnim igračima, da ne bi se neko povredio ili dobio crveni karton.

„Zabrinut sam zbog priprema za utakmicu Kupa. Posebno me brine kako se fokusirati na ovaj aspekt. Naravno, takođe se brinem zbog mogućih povreda. Nadam se da nećemo napraviti grešku koja bi dovela do crvenog kartona za nekog od startera. Želim da imamo potrebnu koncentraciju za ovaj zvanični meč, ali istovremeno da razmišljamo i o finalnoj utakmici koja nas očekuje u sredu.“ izjava trenera Ovidiu Sabău-a.

Samim tim možemo da očekujemo rotaciju kod U Cluj-a. Na drugoj strani Hermannstadt nema velikih problema oko formiranja sastava. Želeće da obraduju svoje navijače pobedom u poslednjoj domaćoj utakmici. Do sada nemaju nijedan poraz u playout-u na domećem terenu (2 remija i 1 pobeda). S obzirom da će gosti odmoriti neke igrače, tipujemo na pobedu domaćina, na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje