petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u Seriji A.

20:45h Sasuolo-Monca

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon poraza u Milanu od Intera. Taj, donekle, očekivani poraz ih i nije mnogo poljuljao, msm gostujete rivalu koji je u sjajnoj formi, poraz nije nešto što previše iznenadi. Upravo zbog toga spremno dočekuju ovo kolo i meč na domaćem terenu. Domaći teren im je zaista jak u poslednje vreme. Na poslednjih 6 mečeva kod kuće od maksimalnih 18, osvojili su 14 bodova, što je sjajno. Generalno, igra Sasuola u poslednje vreme je jako dobra. Skroz su promenili stil igre. Prvi deo sezone su igrali znatno zatvorenije, mnogo više su polagali na odbranu, pa su zbog toga imali veliki broj mečeva na kojima nisu primali golove. Sada se to promenilo. Sasuolo se vratio svojoj staroj igri. Igraju otvoren, napadački fudbal, postižu dosta golova,ali dosta i primaju. Sada su zaista retki mečevi na kojima oni ne prime gol,ali to je nešto šta su oni svesno prihvatili. Sve dok osvajaju bodove neće menjati, to je sigurno.

Apsolutni hit ove sezone, ekipa Monce na ovo gostovanje dolazi punog samopouzdanja nakon pobede na domaćem terenu protiv Napolija. Tom pobedom Monca se popela na 8mo mesto, tj deobu 8mog mesta sa Torinom. To je neki njihov i maksimum koji mogu da izvuku ove sezone, jer su ostale ekipe predaleko. Mada i ovo je sjajan rezultat za tim koji je ove sezone ušao u ligu. Cilj je bio opstati, to su uradili, a eto uradili su i daleko više jer je vrlo verovatno da će završiti u top 10. Monca zaista igra sjajano. Igraju kao preporođeni od dolaska Paladina na klupu. Zapravo, od njegovog dolaska na klupu Monce oni su među timovima koji su osvojili najviše bodova u ligi, što samo pokazuje koliko je on promenio tim. Uneo im je taj neki pobednički mentalitet. Ko zna, možda se i ostvare izjave Galijanija da će Monca za par sezona da se bori za Skudeto. Ako ovako nastave, nije nemoguće.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli: Toljan, Erlic, Ruan, Rogerio; Fratessi, Lopez, Henrique; Berardi, Defrel, Lauriente

Monza possible starting lineup:
Di Grigorio; Izzo, Mari, Caldirola; Brindelli, Rovela, Pessina, Augusto; Ciurria, Mota; Petagna

Prognoza: Meč bez velikog rezultatskog značaja,kako za jedne tako i za druge. Upravo zbog toga bi mogli da vidimo otvoren duel sa dosta golova na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje