petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener mora da improvizuje u napadu, jer su odustna 3 napadača, među njima i najbolji strelac

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Bayern
🇩🇪 19:00 Burghausen – Nurnberg II na manji ulog G2+ (1.77)/ 2&+ (2.50)

Ove sezone, Burghausen ne postiže često golove, kao što je bio slučaj u prošloj. Postigli su samo 11 golova na 11 odigranih utakmica. Veliki problem u ovom meču je odsustvo tri napadača. Najbolji strelac Thomas Winklbauer (10/5 F) je povredio ligamente u prošlom meču i biće odsutan, baš kao i Edin Hyseni (11/0 F) i Andrija Bosnjak (6/2 F) obojica napadača. Samim tim trener je primoran da improvizuje u napadu.

“Zusammen werden wir alles reinwerfen”

Na drugoj strani u goste im dolazi raspucani Nurnberg II. Sa 25 postignutih golova imaju 2. najbolji napad u ligi. Pored toga dolaze sa dobrom formom, samo 1 poraz na poslednjih 5 mečeva. Ističu se 2 igrača, Kania sa postignutih 9 golova i Muteba sa postiguntih 7 golova, vode na listi strelaca u Regionaligi Bayern.

Sve u svemu, Burghausen se muči ove sezone, pored toga napad ne funkcioniše. Da stvar bude još gora, nedostaju 3 napadača, među njima i najbolji strelac. Na drugoj strani, u goste im dolazi razigrani i vrlo dobro raspoloženi Nurnberg II. Sigurno se neće braniti i želeće da nastave sa dobrom formom. S obzirom na ovakvu situaciju, podržaćemo napad gostiju, koji je do sada u proseku postizao 2.2 golova po meču. Samim tim igramo tip G2+ na manji ulog, kao i 2&2+. Imali su i jedan prelaz na međusobnim mečevima u korist Burghausena, pa možda nije loše probati sada u kontra smeru 1-2 (23.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje