utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Saudi pro league, najava,predlozi za klađenje ( petak)

Evo jedne “ egzotične lige “.

Liga Saudijske Arabije je u velikoj ekspanziji. Još uvek nije prestalo dovođenje sjajnih svetskih fudbalskih zvezda, evo Lingard će biti sledeći. Sve više televizija otkupljuje tv prava na ovu ligu, postaje marketinški sve zanimljivija, a isto tako postaje zanimljivija i za klađenje. Upravo zbog toga, mi ćemo probati da vam malo pomognemo pri odabiru tipova za ovu ligu

17h Al Taee – Al Nassr

Al Tae je dobro otvorio sezonu, pobedom u prvom kolu, ali su nakon te pobede bukvalno stali. U narednih 6 kola su osvojili još samo 4 boda i to im je donelo tek 12tom mesto na tabeli, daleko od vrha i borbe za internacionalna takmičenja. U dosta su lošoj formi, prethodne nedelje su ispali i iz kupa i time produžili niz bez pobede na 3 meča. Napad im je dosta problematičan deo tima, postižu manje od jednog gola po meču,a nije ni odbrana ništa bolja koja ima prosek od gotovo dva primljena gola, a moram reći, da im tek sad predstoje najveći izazovi za odbranu, jer tek sad kreću mečevi sa ekipama koje imaju jake napade. Upravo će ovo biti jedan od tih mečeva i videćemo kako će se snaći.

Al Nasr u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ovaj meč. Nakon lošijeg starta sezone i nekoliko poraza,usledio je preporod ekipe. Sada su u seriji od 8 pobeda i to u svim takmičenjima. Slavili su i u kupu,a u prethodnom kolu u ligi su ostvarili ogromnu pobedu u derbiju protiv Al Ahlija sa 4-3. Naravno, alfa i omega na tom meču,ali i ostalim je bio Ronaldo. Ipak, mora se napomenuti da je rame uz rame sa njim i Mane. Njih dvojica su jako dobar spoj i bukvalno se utrukuju ko će biti bolji strelac. Ovo će biti idealna prilika za obojicu da nastave svoj golgeterski niz.

Očekivani sastavi:

Al Tai possible starting lineup:
Braga; Alnakhkli, Bauer, Al-Sulaiman, Qasim; Mohammed, Semedo, Cordea, Mensah, Misidjan; Dugandzic

Al-Nassr possible starting lineup:
Alaqidi; Amri, Lajami, Laporte, Telles; Alkhaibari, Brozovic, Talisca, Otavio, Mane; Ronaldo

Prognoza: Gosti su veliki favoriti i samo je pitanje koliko će golova postići.

Predlog:  gost 1+ pp i gost 1+ dp (gost daje gol u oba poluvremena) @ 1.58


20h Al Hilal-Al Shabab

Al Hilal je sjajno krenuo u novoj sezoni, vezali su nekoliko pobeda i trenutno se nalaze na drugom mestu sa samo 1 bodom manje od lidera na tabeli. U prvih par kola su bili prilično ubedljivi, imali su prosek od 3 gola po meču, prednjačio je naš Mitrović sa nekoliko golova. Ipak, nešto se dogodilo, u poslednja 3 kola su postizali jedva 1 gol po meču. Priča se da je došlo do raskola u svlačionici, a da pobunu protiv trenera Jesusa predvodi Nejmar. Nejmar je demantovao te priče i rekao da je sve u najboljem redu,ali videćemo već na ovoj utakmici kakva je situacija. Jedno je sigurno Al Hilal ima jedan od najboljih i najubojitijih napada u ligi i samo je pitanje trenutka kada će opet proraditi,možda je ovo taj meč.

Njihov današnji rival, ekipa Al Shababa u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Oni su slavili u kupu i time produžili svoj niz pobeda na 3 meča jer su vezali i dve pobede u ligi. Sada im predstoji jedno veliko iskušenje na možda i najtežem gostovanju.Videćemo kako će se Banega, Karasko i kompanija snaći na ovom gostovanju. Al Shabab je ekipa koja za uslove ove lige igra dosta čvrste mečeve. Daju nešto više od 1 gola, a primaju malo više od 2 gola,što je ispod proseka ove lige. Ipak, to bi moglo da se promeni, jer gostuju napadačkoj mašineriji.

Očekivani sastavi:

Al-Hilal possible starting lineup:
Bono; Al Shahrani, Al Bulayhi, Jahfali, Abdulhamid; Neves, Al Dawsari; Neymar, Malcom, Michael; Mitrovic

Al Shabab possible starting lineup:
Kim; Al Harbi, Saiss, Santos, Al Saqour; Cuellar, Banega, Al Qahtani; Carrasco, Bahbri, Diallo

Prognoza: Domaćin je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu dosta golova.

Predlog: 1 i 3+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje