nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener Partizana: Mladi igrači Mege nam mogu napraviti problem

Košarkaši Partizana NIS nastavljaju borbu u ABA ligi, te se u desetom kolu takmičenja sastaju sa Megom. Utakmica je na programu u subotu, 12. decembra, sa početkom u 19 časova, a meč se igra bez prisustva publike, u Hali sportova „Ranko Žeravica“, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Uoči meča, trener Partizana NIS, Saša Filipovski, izjavio je:

„Mega ove godine ima sjajnu ekipu, dobro su uigrani i imaju odličnog trenera koji zna košarku. Imaju mlade igrače koji dobro prate taj sistem – brzi su, imaju raznolikost u napadu. Neugodan su protivnik i moraćemo da odigramo vrlo dobru odbranu kako bismo sprečili njihov kontranapad i u napadu moramo da što kozistentnije razvučemo svoju igru na svih 40 minuta. Čeka nas izazov da protiv tako mlade ekipe igramo precizno,“ završio je Filipovski.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz, pred sutrašnji meč ističe:

„Ekipa Mege igra vrlo dobro ove sezone, imaju centarski par koji igra fantastično i iskusnog pleja Tepića koji vodi ekipu. Prikazali su fantastične partije i u taj meč moramo da uđemo sa velikim respektom, iako su mlada ekipa. Mi dolazimo iz još jedne važne pobede u Evrokupu, mislim da nam je forma u usponu i da smo favoriti u ovom meču. Moramo da pobedimo, s obzirom na naše ciljeve u ABA ligi. To je veliki izazov, ali trudimo se da nas to ne opterećuje već da nas motiviše,“ rekao je Jaramaz.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje