petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trinkijeri: Bili smo u kontraritmu

U derbi utakmici 20. kola regionalne košarkaške lige (ABA), ekipa Crvene Zvezde uspela je da savlada Partizan (70:68), i da se tako na neki način „osveti“ večitom rivalu za nedavni poraz u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Trener „crno-belih“, Andreja Trinkijeri posle utakmice čestitao je protivniku na pobedi i istakao da njegovi igrači nisu bili na potrebnom nivou, iako je jedan napad mogao da donese i trijumf njegovom timu.

„Čestitam Zvezdi. Mi smo loše igrali, imali smo mnogo igrača u kontraritmu, ali smo uspeli to nekako da sakrijemo. Jedini igrač koji nam je smetao bio je Odžo, za koga nismo našli rešenje, ali inače ekipa je bila solidna. Jedna dobra igra u odbrani i napadu su nam bili  potrebni. Imali smo šansu da dobijemo, ali falilo je nešto. Mi smo pogrešili tri puta zaredom u odbrani, a jedna je bila dovoljna da bude drugačiji rezultat. Zvezda je počela sa namerom da nas razvali, a nije nas razvalila. Mnogo naših važnih igrača je bilo u kontraritmu, pa sam tražio nešto drugo“, kazao je Trinkijeri.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje