ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Trojica mladih fudbalera potpisali nove ugovore

Da li Zvezda misli na budućnost? Ako je suditi na osnovu prikazanih partija, deluje da da. Jovan Mijatović i Kosta Nedeljković uspeli su da se izbore za minutažu u dresu Crvene Zvezde, a pored njih, još nekoliko momaka uspeli su da se dokažu Baraku Baharu, a to su Vladimir Lučić, Jovan Šljivić, Nikola Knežević, te čak i Andrija Maksimović.

Pored njih, Zvezda pokazuje da misli na budućnost, te je produžila ugovore sa još trojicom mladih fudbalera. U pitanju su Veljko Vukojević i Luka Zarić, koji su potpisali ugovore na tri godine, dok se Branislav Marić obavezao na vernost šampionu Srbije do 2025. godine.

Nikola Jevtić, direktor Omladinske škole, nije krio zadovoljstvo povodom potpisivanja novih ugovora: „Tokom jeseni smo pokazali koliko računamo na mlade fudbalere i kakva ih blistava budućnost čeka, pa se nadam da će u prvom timu biti sve više igrača stasalih u Omladinskoj školi. Vukojević je imao odličnu polusezonu i debitovao za prvi tim, uz nadu da će se na proleće izboriti za veću minutažu. Marić je ove jeseni igrao za Grafičar, veći deo utakmica je bio starter i time je zaslužio produžetak ugovora. Zarić je standardan reprezentativac i mlađi kadet Crvene Zvezde, a nadam se da će uskoro postati i prvotimac.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje