subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Tuhel i oficijalno!

Pisali smo u toku dana, a sada je stigla i oficijalna potvrda – Tomas Tuhel je novi šef struke nemačkog velikana – Bajern Minhena.

Predhodno, uprava bavarskog giganta je uručila otkaz mladom strategu – Julijanu Nagelsmanu, koji prvenstveno nije imao dobar odnos sa glavnim igračima u svlačionici.

„Posle Svetskog prvenstva igrali smo manje uspešno i manje atraktivno. Velike oscilacije u učinku dovele su u sumnju naše ciljeve za ovu sezonu, ali i naše ciljeve za budućnost. Zato smo sada doneli ovakvu odluku. Lično i u ime FK Bajern, želeo bih da se zahvalim Julijanu i njegovom trenerskom timu i svima želim puno sreće u budućnosti“, rekao je Oliver Kan.

„Zamena“ je odmah imenovana, a izbor je „pao“ na spomenutog Tomasa Tuhela koji je parafirao ugovor do leta 2025. godine.

 

Tuhel se tako vratio u Bundesligu, gde je predhodno predvodio timove Majnca i Borusije Dortmund, dok je kao glavni trener radio i u timovima – Paris Sen Žermena, odnosno Čelzija sa kojim je osvojio pehar Lige Šampiona 2021. godine.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje