petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tumbaković priznao: Imamo problema u organizaciji igre

Fudbalska reprezentacija Srbije je nakon poraza na gostovanju protiv Rusije (3:1) ponovo prikazala dosta slabu igru, jer su ovoga puta na svom terenu odigrali meč bez pogodaka u susretu sa selekcijom Turske.

„Orlovi“ na kraju i mogu da budu zadovoljni podelom bodova, jer su od 49. minuta imali igrača manje na terenu, otkako je crveni karton dobio kapiten ekipe – Aleksandar Kolarov.

Nakon duela, selektor reprezentacije Srbije – Ljubiša Tumbaković istakao je da njegov tim ima problema u organiziciji napada, ali da očekuje da ekipa u narednom periodu dosta napreduje.

„Utakmice u septembru smo shvatili kao pripremu i stvaranje ambijenta za meč sa Norveškom. U prvom poluvremenu nismo imali željenu energiju, nismo bili dominantni u posedu, a onda se u drugom delu igre dogodio peh da ostanemo sa fudbalerom manje. Pozitivna strana je to što nismo primili gol, ali ostaje veliki problem u organizaciji igre. Tu moramo da budemo ubedljiviji, da imamo brži protok lopte, da sa više igrača idemo napred. Svakako da postoji optimizam, jer ovo nije naša prava slika, imali smo samo nekoliko zajedničkih treninga. Očekujem da sve bude bolje kada igrači budu u takmičarskom ritmu u svojim klubovima“, smatra Tumbaković.

 

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje