petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U Monte Karlu je Đoković dobio bez većih problema

Juče smo zbog praznika odmorili sa klađenjem, ali danas se vraćamo punom parom. Masters u Madridu je uveliko u toku, a današnja ponuda je više nego solidna pa će verovatno biti više predloga.

Za početak dana na naš tiket stavićemo meč u kojem će snage odmeriti najbolji teniser sveta Novak Đoković i Amerikanac Tejlor Fric. Iako Đoković ne igra svoj najbolji tenis, on bi danas ovo „morao“ da dobije bez većih problema, a u narednih par rečenica će te saznati i zašto.

Pre svega treba istaći da se Fric ne snalazi najbolje na šljaci. To što je on uspeo da pobedi Grigora Dimitrova nije nikakava garancija za njegovu dobru igru, jer Bugarin odavno ima velikih problema. Sve dok mu Danijel Varverdu bude bio trener on će nastaviti sa ovako lošim rezultatima. Statistika kaže da je Fric tokom karijere odigrao 47 mečeva na šljaci, a skor mu je 26/21. Pozitivan jeste, ali ova brojka nam jasno govori koliko on ne voli šljaku. To je i normalno, jer je Fric polaznik američke škole tenisa koja se svodi na beusmično udaranje i to na brzim terenima.

Mnogi vide priliku za Frica zbog brzine podloge. Ona jeste brza, ali ako nas pitate to je još bolje za Novaka, jer i Novak voli kada se poeni završe nešto brže, posebno sada kada nije u formi.
Fric će gledati da servisa što je bolje moguće, a svi znamo kakav ritern ima Novak. Fric će imati još manje vremena da se namesti za udarce i mi verujemo da će Novak imati još lakši zadatak nego u Monte Karlu pre nekoliko nedelja.

U nekim dužim razmenama mišljenja smo da Fric nema ni promil šansi, i zaista kada se generalno pogleda, Fric nema čime da napadne Novaka i to je ključ ovog meča. Novak će 90% tih servisa vratiti i time rešiti veći deo posla.

Kladionice su po nama pogrešile sa postavljenom marginom, a sve to zbog pobede Frica nad Dimitrovima. Glava Dimitrova i Đokovića ne mogu da se porede. Fric generalno nema mnogo iskustva protiv top 3 igrača, a koliko možemo da vidimo sve te mečeve je gubio lagano.

U Monte Karlu je bilo 6:3 6:0, nešto slično očekujemo i danas. Bliži se Rolan Garos i Novak polako mora da diže formu.

Predlog za klađenje: Manje od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje