subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U slučaju da postoji saradnja, naplatićemo kvotu 5.40!

➡️ AUSTRIJA: 2. Liga
🇦🇹 14:30 St. Polten – Rapid (AM)
TIP: minimalan ulog X2 (2.28)/ 2 (5.40)

Poslednje kolo 2. Lige Austrije, gde nas očekuje zanimljiv duel između St. Polten-a i Rapid (AM).

Situacija kod domćina je jasna, 3. pozicija je ove sezone maksimum. U slučaju pobede ili poraza u ovom meču, ništa se neće promeniti. Na drugoj strani, mladi tim Rapida zauzima pretposlednju poziciju i ima minimalne šanse za opstanak. Prioritet je naravno pobeda u ovom meču, ali moraće da zavise i od drugih rezultata.

Vrlo su im sumnjivi međusobni mečevi. Sezone 2006/07 uredno dele bodove (3 za 3), u narednoj sezoni 2007/08 videli smo 2 remija. Nakon toga usledila je pauza od nekoliko godina, da bi im se opet putevi ukrstili u sezoni 2021/22, gde opet podelili bodove (3 za 3). U ovoj sezoni, tačnije u prvom meču pobedio je St. Polten. Ako se ovaj niz nastavlja, na redu je nova pobeda Rapida (AM).

Sve u svemu, St. Polten nema za čim da igra, jer dalje od 3. pozicije ne mogu. Na drugoj strani mladi tim Rapida ima male šanse da se spasi, ali moraće da zavisi od drugih rezultata. Pored toga, sumnjivi niz na međusobnim mečevima takođe „ukazuje“ na pobedu gostiju. Samim tim, mislim da vredi probati na manji ulog tip X2 i 2 (5.40). Imali su i jedan prelaz na međusobnim mečevima, pa ćemo probati i prelaz 1-2 (50.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje