petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ubediljva pobeda Partizana na pripremama!

Fudbaleri Partizana odigrali su danas treći pripremni meč, a protivnik je bila ekipa Ermisa, član Kipaske Prve lige. Partizan je slavio rezultatom 4:0 (1:0)

U odnosu na prethodna dva meča (Gornik Z.(0:0) i Slovan Liberec (1:2)), trener Đukić je mogao da računa na gotovo sve fudbalera. Na početku meča starteri za Partizan su bili: Stojković – Cucin, Miletić,N.G.Miletić, Urošević, Đerlek, Zdjelar, Radin, Ožegović, Suma, Tavamba. U drugom poluvremenu šansu su dobili i Bošnjak,Marković,S.Ilić, S.Jovanović, Pantić, Đ.Jovanović, Đilas.

Posle relativno mirnih 19.minutu i jedne odlične šanse za kiprane koju je odbranio Stojković, poveo je Partizan u 19.minutu utakmice, sjajnim pogodkom Sejdube Sume iz slobodnog udarca, inače danas je ovaj igrač ličeo na pojačanje, odlično se kretao, često pravio višak na terenu i pokazao da može da doprinese dobroj igri tima. Zdjelar je odigrao jako dobro, pored odlične defanzive pokazao je da ima miran pas i da dobro kontroliše tu početnu fazu napada. Odličnu partiju tokom celog meča pružio je mladi Armin Đerlek i pokazao da na njega mora najozbiljnije da se računa, jer igrač tako ,,plementig kova“ mora da igra kako bi sutradan i reprezentacija imala koristi od njega, dok je mladi Luka Cucin takođe pokazao da može da konkuriše ravnopravno za mesto sa stariijm kolegom Vulićevićem.

Gol Sume:

https://www.youtube.com/watch?v=c3N4R_JNH2I

U drugom poluvremenu, levi bek N.G.Miletić prešao je na svoju poziciju levog beka iako je prvo poluvreme igrao štopera, da bi priliku na štoperskim mestima dobili ekstratalentovani Bošnjak i Marković, a tokom drugog poluvremena pokazali su da talenat polako prelazi u kvalitet. Marković je inače u sva tri do sada odigrana meča pokazao najviše od mladih igrača, mada mu je današnjom partijom Đerlek stao rame uz rame.

Drugi gol Partizana pao je posle akcije Sume, koji je sjajnim pasom uposlio Miletić, ovaj šutirao, a golman Ermisa samo odbio loptu do Đerleka kojem je preostao lakši deo posla.

https://www.youtube.com/watch?v=dPMwRQuS2k4

Treći gol delo je rezerviste Đilasa, na asistenciju kolege iz napada Đorđa Jovanovića, koji je kasnije fenomenalnim lob udarcem postavio konačnih 4:0.

https://www.youtube.com/watch?v=Qcxw_j7QJjw

https://www.youtube.com/watch?v=AQ_JGgxj-Yo

Zanimljivo da je Partizan i u prvom i u drugom delu igre nastupao u formaciji 4-4-2.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje