petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

UFC 251 nam donosi ogroman spektakl!

UFC 251 nam donosi ogroman spektakl sa čak tri borbe za pojas❗

1⃣ Veliki event predvode prvak Kamaru Usman i njegov izazivač Gilbert Burns. Usmanu će ovo biti druga odbrana titule i prvi nastup od UFC-a 245 na kojem je svladao Colbyja Covingtona. Burns je nakon pobjede nad Tyronom Woodleyjem i niza od 6 pobjeda došao do pozicije prvog izazivača.

2⃣ Iste noći svoj će pojas iz perolake kategorije braniti i Alexander Volkanovski, protiv borca kojem je isti i oduzeo u svom posljednjem nastupu, Maxa Hollowaya. Podsjetimo, njihov prvi meč se desio 14. decembra prošle godine, a Volkanovskom je zasluženo pripala pobjeda jednoglasnom sudijskom odlukom.

3⃣ Treći meč je za prvaka bantam kategorije između Petra Yana i Jose Alda. Ruski borac u ovom će meču loviti 10. pobjedu u nizu, odnosno prvu nakon što je u decembru prošle godine nokautirao veterana Urijaha Fabera. GOAT perolake kategorije, Jose Aldo, trenutno je u nizu od dva poraza, a onaj posljednji nanio mu je Marlon Moraes u meču u kojem se mnogi nisu složili sa odlukom sudija, pa i sam Dana White.

Na UFC-u 251 gledaćemo još nekoliko sjajnih borbi, a to su:

4⃣ Jessica Andrade vs. Rose Namajunas
5⃣ Paige VanZant vs. Amanda Ribas
6⃣ Volkan Oezdemir vs. Jiri Prochazka
7⃣ Frenkie Edgar vs. Pedro Munhoza
8⃣ Shamil Abdurakhimov vs. Ciryl Gane

?? Događaj će se održati na Yas ostrvu u Abu Dhabi-ju, 11. jula❗


Ukoliko vam treba stream za sve UFC evente, zapratite stranicu MMA Kultura.
Usput na njihovoj stranici možete prvi da saznate najnovije vesti iz sveta MMA sporta, kao i razne zanimljivosti i informacije iz sveta MMA.

Zapratite ih i na Instagram stranici: https://www.instagram.com/mmakultra/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje