petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

UFC Stockholm – Rakić nemilosrdan, Stošić izgubio na bodove, Smith ugušio Gustafssona

Još jedan sjajan UFC spektakl održan je u glavnom gradu Švedske, Stockholmu. Iako je glavni događaj bio okršaj između Anthony Smitha i Gustafssona, naša pažnja je bila usmerenija ka mečevima u kojima su glavni akteri bili Darko Stošić i Aleksandar Rakić.

Borba između Darka Stošića i njegovog protivnika Devina Clarka trajala je do samog kraja, nakon čega je jednoglasnom sudijskom odlukom odučeno da se pobeda dodeli Clarku koji je strpljivo skupljao poene. Iako je Darko pretrpeo poraz, delovao je veoma čvrsto i stabilno u svim segmentima, tako da od njega možemo očekivati zaista veliku karijeru u UFC-u.

https://twitter.com/OnMMA/status/1134836414057721856

Veoma brz i silovit meč režirao je Aleksandar Rakić nastavivši svoj strahoviti niz pobeda strašnim head kickom u 42 sekundi meča protiv Jimia Manuwe. Rakić je ovom pobedom samo potvrdio da se njegovo fanatično zalaganje i te kako isplati i da je titula UFC šampiona veoma blizu.

Glavni događaj je ipak bio duel Alexadera Gustafssona i Anthony Smitha, borba koja je za Gustafssona bila od posebne važnosti jer se održala u njegovoj domovini.

Gustaffson je sjajno izlazio na kraj sa Smithom, iako je i Smith često pretio Šveđaninu. Da je borba uspela da doživi i završetak treće runde sigurno da bi pobedu pripisali Gustafssonu, međutim Smith je uspeo da obori svog protivnika i gušenjem ga završi pred sam kraj meča.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje