petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ukoliko dogovor postoji, mogla bi da prođe kvota 10!

Chelmsford i Gosport ukrstiće koplja sutra od 16 časova po našem vremenu u okviru engleske lige po imenu „Vanarama National League South“. Bodovno stanje je takvo da se domaća ekipa nalazi na poziciji koja ih vodi u plej-of za rang iznad, a teško da do kraja prvenstva mogu da prestignu prvoplasirani Maidenhead ili Ebbsfleet od kojih jedna ekipa direktno ide u ligu iznad. Dakle, verovatno će im cilj biti da izbore poziciju za plej-of, kako bi pokušali da se domognu ranga iznad. Trenutno su na dobrom putu da to i urade, a ukoliko sutra izgube, i uz potencijalne pobede Poole Town-a i Hungerford-a ostaće na istoj poziciji, koja im svakako u ovom trenutku odgovara. Sa druge strane, Gosport na dnu tabele grca za svakim bodom, te i dalje ima vrlo velike teoretske šanse da opstane u ligi i naredne sezone. U poslednje dve utakmice vezali su dve pobede (4:0 i 1:0), te se odmakli od Stortford-a za čak 7 bodova. Dakle, sutra bi im bodovi bili od velikog značaja, ukoliko bi do istih uspeli da dođu.

Tabelarno stanje (24. mart)

Ono što je vrlo interesantno jesu međusobni susreti ove dve ekipe, a isti ti susreti datiraju još iz sezone 2013/14, kada smo u toku svake sezone najpre videli pobedu jedne, a potom i pobedu druge ekipe. Najpre smo u sezoni 2013/14 videli pobedu Gosport-a, a potom i Chelmsford-a, da bismo u narednoj sezoni prvo videli pobedu Gosport-a, a potom i Chelmsford-a. I u sezoni 2015/16 ponovio se scenario iz sezone 2014/15, kada je najpre slavio Gosport, a potom i Chelmsford.

Ove sezone je u prvom meču slavio Chelmsford, a ukoliko dogovor postoji, sutra bi mogli da slave gosti kojima „gori pod nogama“. Treba uzeti u obzir činjenicu da je ukupan rezultat na poslednje dve utakmice 12:1 u korist Chelmsford-a, te to može da pravi problem prilikom odlučivanja za tipovanje na ovom susretu. Osim toga, u ovom trenutku ne vidimo neki veliki razlog zašto ne pokušati sa minimalnim ulogom na pobedu gostujuće ekipe.

Kvota za tip 2 u kladionici Sekabet iznosi 10.

Ponavljamo još jednom, tip je zasnovan na statističkim podacima i kao takvog ga prenosimo vama, ne predstavlja sigurnu informaciju, već samo sumnju koja će možda da se obistini, a možda i ne. Želimo vam puno sreće!

15.10.16 VNL Gosport Chelmsford 0 : 6
16.04.16 VNL Chelmsford Gosport 6 : 1
05.12.15 VNL Gosport Chelmsford 2 : 1
14.03.15 VNL Gosport Chelmsford 0 : 1
09.08.14 VNL Chelmsford Gosport 0 : 1
23.04.14 VNL Chelmsford Gosport 1 : 0
26.10.13 VNL Gosport Chelmsford 2 : 1

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje