petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 1: Aleksander Zverev – Kevin Anderson – Najava Meča

Došli smo i do US Opena. Već u prvom kolu imamo veliki derbi, jer će snage odmeriti Aleksander Zverev i Kevin Anderson. Kladionice favorizuju Zvereva sa kvotom 1,40, i po nama je ludost igrati se takvim kvotama.

Naša opcija za ovaj meč su over gemovi. Ovo je sasvim logičan tip, jer je podloga super brza. To se najbolje videlo na prethodne nedelje kada se igrao Sinsinati kada su serveri generalno dominirali. Raonić je došao do finala, bio je veoma blizu pobede. Opelka je stigao do četvrtfinala, Izner takođe, što potvrđuje našu tezu.

Oba igrača imaju razorne prve servise i uz neke korektne ubačaje prvog servisa, poeni će biti kratki, a gemovi će ići brzo.

E sad, da bi ovaj tip prošao Kevin Anderson „mora“ da osvoji barem set. Vodimo se postavkom kvota koje su kladionice postavile. I ovo je sasvim realan ishod. Opšte je poznato da Zverev i ne blista na grend slemovima. Ovaj mladi momak iz Nemačke igra pod velikim pritiskom kada dođe na najveće turnire, jer ga svi vide kao potencijalnog osvajača, a daleko je od toga. Sam je sebi to natovario na leđa, a videćemo da li će uz pomoć Davida Ferera uspeti da predbrodi sve te probleme.

Zverev je sklon  velikim oscilacijama, a u ovakvim mečevima, gde je servis prva opcija to će se skupo plaćati. Na sve ovo treba dodati očajnu igru Zvereva na drugi servis. Nemac pravi mnogo duplih grešaka, a to sve utiče na njegovu psihu.

Kada se sve sagleda Anderson ima i te kako velike šanse da osvoji barem set. Činjenica je da se vraća posle povrede, činjenica je da dugo nije igrao, ali on voli ove brze terene. Pre koju godinu je igrao finale protiv Nadala i nema sumnje da može da se nosi sa Zverevim koji ne uliva poverenje.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje