petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 1: Predlog za klađenje

Avgust je prošao vrlo dobro i sada nam predstoji US Open. Pokušaćemo da ispratimo što jače možemo, ali nećemo bombardovati sa predlozima, jer ponuda je baš jaka i teško je izabrati one prave mečeve.

Prvi meč koji je nama zapao za oko odigraće Ana Konjuh i Lejla Ana Fernandez. Kladionice drže egal kvote, ali to je po nama greška. Kao i uvek kladionice se vode WTA rankom, a on svakako nije parametar u ovakvim mečevima.

Mi smatramo da je Ana Konjuh dosta bolja teniserka i da joj treba pružiti poverenje. Čudno je što je organizatori većih turnira nisu „pomilovali“, jer je bila baš perspektivna do tih silnih povreda koje su je baš unazadile.

Povratak na teren nije bio lak. Očigledan višak kilograma kao i činjenica da mora da igra kvalifikacije za svaki iole jači turnir doprineli su da povratak na sam vrh WTA liste ide dosta sporije. Ipak, Konjuhova je uspela da odigra 12 turnira (mislimo na glavni žreb) i to je svakako uspeh za nju.

Kvalifikacije je prošla relativno lako bez velike potrošnje i može se reći da ulazi sveža u ovaj meč.

Što se Ferndez tiče jako skromna sezona za nju. Imala je taj bljesak na startu sezone kada je osvojila turnir u Montereju. To se igralo u martu i od tad Fernandez je odigrala 11 turnira i nijednom nije išla dalje od drugog kola. I sada mi pitamo vas po čemu su kvote ovde egal? Skromno, zaista skromno. Protiv iole jače teniserke gubila je bez problema i kako stvari stoje sličan scenario je čeka i ovde.

Konjuh je igračica koja je bez ikakve sumnje bolja. Na putu je da se vrati i treba je podržati. Ovo su uslovi koji njoj mnogo više odgovaraju, jer ima razoran prvi servis i veoma jake udarce. Od nje će mnogo više zavisiti ishod ovog meča, a u takvim situacijama uvek treba dati šansu onom koji napada.

Predlog za klađenje: Pobeda Ana Konjuh 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


US Open Dan 1: Potencijalne mine prvog kola

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje