nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 4: Predlog za klađenje

U okviru druge runde US Opena snage će odmeriti Japanac Kei Nišikori i Amerikanac Mekenzi Mekdonald. Nišikori je favorit sa kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 37,5.

Oprezne su kladionice ovde bile. Pre samo koju godinu ovde bi imali mizernih 1,30 na Nišikorija, ali čini se da i kladionice polako uče.

Japanac je generalno dobar teniser, ali je sklon povredama. To je glavni razlog zašto nikada neće napraviti nešto veće u karijeri. Sada je u poznim igračkim godinama i gotovo da ne može da prođe period od 2-3 meseca, a da on nema neki problem fizičke prirode.

I tokom svojih najboljih dana, Kei je važio za velikog oscilatora, posebno na grend slemovima gde se igra na tri dobijena seta. Klasičan primer vam je meč prvog kola protiv Salvatorea Karusa. Nišikori je imao laganih 6-1 6-1, a onda Italijan uzima set. Na njegovu sreću Karuso je bio toliko loš, da nisu postojale šanse da Nišikori to izgubi. Ipak, taj meč je najbolji pokazatelj zašto Kei nikada nije osvojio nešto veliko. Gubio je energiju (koju nema) na teške mečeve koji nisu trebali da budu teški i u onim bitnim uglavnom ostajao bez goriva.

Od 2019. godine pa na ovamo Nišikori je na grend slemovima odigrao 25 mečeva, i 16 od tih 25 je otišlo u 4+. Ovaj podatak svakako potvrđuje našu tezu da je Nišikori kralj drame na grend slemovima.

Što se Mekedonalda tiče, nema ni približno takvo iskustvo kao Nišikori, ali opet je uspeo da savlada Gofana sa 3-0. Činjenica je da Gofan nije onaj stari, ali bilo je trenutaka kada je Gofan pravio pritisak, a Mekdonald po pravilu pronalazio prave udarce.

Kei svakako ne uliva poverenje i igrati na 1,60 je smešno. Over gemovi se činie kao najbolja opcija, a svakako i opcija 4+ setovi nije loša kombinacija za neki duble.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 1,65
Opcija za dubl tiket: 4+ setovi 1,52

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje