petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 6: Džefri Džon Vulf – Danil Medvedev – Najava meča

U okviru trećeg kola US Opena snage će odmeriti mladi Amerikanac Džefri Džon Vulf i Rus Danil Medvedev. Kladionice naravno favorizuju Medvedeva sa kvotom 1,10, što je apsolutno očekivano i realno.

Naravno, kada naletite na ovakve kvote uglavnom treba izbegavati, ali ovde ćemo napraviti izuzetak, jer postoji određeni value na jednu igru. Radi se o igri under gemova gde je margina postavljena za 2-3 gema više.

Svaka čast Vulfu za sve što je napravio u poslednje dve nedelje. Uspeo je da prođe kvalifikacije za Sinsinati, ovde na US Openu igra treće kolo, što je za njega najveći uspeh u dosadašnjem delu karijere. Ipak, danas ga čeka nepremostiva prepreka, jer je Danil Medvedev sve što Vulf ne voli.

Rus je pokretni zid koji sve vreća i protiv takvih igrača Vulf ne voli da igra. Vulf je već igrao protiv Pelje i Karbaljesa Baene, igrača koji su dobri u polju, ali to su šljakaši, suvi defanzivci koji samo produžuju poen. Za razliku od njih, Medvedev koristi napadačku loptu za kontra napad i to je ključ ovog meča. Nismo sigurni da je Vulf sposoban da u kontinuitetu drži loptu u polju protiv igrača kao što je Medvedev.

Iako je klasični polaznik američke škole tenisa (jaka serva i forhend), Vulfu je mnogo bolji udarac bekend. Njegova tehnika kod forhend udarca je jako sumnjiva i to će Medvedev sigurno smo maksimalno eksploatisati.

Naravno, i iskustvo u ovakvim mečevima je presudno. Medvedev ima mnogo više iskustva, zreliji je i bolji igrač, te je za očekivati da slavi sa maksimalnih 3-0.

Medvedev izgleda odlično u Njujorku- Bez obzira na onaj poraz u Sinsinatiju od Aguta, Medvedev je nastavio u istom ritmu. Fokusiran je, ima jasan cilj, a ovde je sasvim realno da napravi brejk po setu i ostane ispod ove margine koja je po nama mnogo viša ako se uzme u obzir kvota koja u pojedinim kladinicama nije ni 1,10.

Predlog za klađenje: Manje od 31,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje