ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Predlog za klađenje

1. Alkaras / 1/2 uspešno
2. Đoković 1/3 uspešno
3. Medvedev 1/2 uspešno
4. Rune 1/1 uspešno
5. Rud 1/1 uspešno
6. Siner / 1/3 uspešno
7. Cicipas 1/2 uspešno
8. Rubljov / 1/2 uspešno
9. Fric 0/3 fail
10. Tiafo 1/3 uspešno


Ovako je to izgledalo posle prva tri kola kada su nosioci u pitanju. Ako bi pogledali sve nosioce (kojih ima 32), čak 25 igrača je ispoštovalo sistem.Što je složićete se fenomenalno.
Ako pogledamo prvih deset samo Tejlor Fric nije ispoštovao over u prve tri runde. Turnir je generalno bio loš, jer su čak tri igrača iz prvih deset tek posle treće kruga došli u over, što do sada nije bio slučaj. Zato kada sve saberemo i oduzmemo imamo minus zbog Frica, a da je bilo malo više sreće u najgorem slučaju bi bila nula.

E sad, dolazimo do ključnog trenutka, da li nastaviti sa Fricom, ili ne? Ukoliko nastavite sa četvrtim krugom i eventualno prođete maltene ćete vratiti novac koji ste do sada uložili na njega i sveukupno biće plus. Ukoliko ne dođe over onda je kanal.

Stiker – Fric 34,5+ 1,85 Soker

Sada malo o samom meču. Tejlor Fric je imao jako lagan žreb u prve tri runde i sada u četvrtoj igra protiv čelendžer igrača Dominika Strikera. Đoković i on kao da su sami pisali koga žele.

Nema šta da se kaže sa Frica pametno. Prosto, igrač koji je iskoristio ukazano i na tome mu svaka čast. Igrač koji je dosta napredovao u prethodne dve godine, etablirao se kao top 10 teniser, ali budimo realni ništa veće napraviti neće. KOnkurencija je takva da je i on top 10 tenisera. U neka ranija vremena pevao bih kada bi bio među prvih 30.

Striker je igrač servisa i brze igre. Kada ga krene servis ume da bude nezgodan, ali isto tako sklon je oscilacijama i na duže staze mu se ne može verovati. Ovaj plasman u četvrto kolo grend slema je za njega najveći uspeh u karijeri. Dobio je Popirina, Cicipasa i Boncija, a pre toga je igrao i kvalifikacije. Ima dosta tenisa u nogama, ali ima i samopouzdanja.

Fric je bolji igrač, Fric je iskusniji igrač i imaće ceo stadion iza svojih leđa. Striker nema iskustva igranja ovakvih mečeva i to je ključ. Ukoliko se stegne na početku sledi kanonada. Ipak, treba istaći da će i Fric kako turnir odmiče ima sve veći pritisak. Njemu je ovo inače najbolji uspeh na US Openu.

Sve u svemu na vama je da odredite da li ste za veoma blagi minus, ili ste hazarder pa idete na sve ili ništa. Pukovnik, ili pokojnik. O tome ne odlučujemo mi nego vi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje