četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Predlozi za klađenje – 2. Septembar

1. Alkaras / drugi krug
2. Đoković 1/3 uspešno
3. Medvedev 1/2 uspešno
4. Rune 1/1 uspešno
5. Rud 1/1 uspešno
6. Siner / treći krug
7. Cicipas 1/2 uspešno
8. Rubljov / drugi krug
9. Fric 0/3 fail
10. Tiafo 1/3 uspešno


18:00 Alkaras – Evans 28,5+ 1,80 Soker / Drugi krug

Danas su na programu mečevi trećeg kola onog gornjeg dela žreba. Program na centralnom terenu otvaraju Karlos Alkaras i Dan Evans.

Alkarasu je u prvoj rundi predao Kepfer, a u drugoj rundi je dobio Harisa. Igrali smo ga tada over, a falilo je i malo sreće. Haris je u trećem setu imao brejk prednosti no to nije umeo da sačuva, te je kasnije kroz taj brejk izgubio .

Danas na papiru čini se lakši posao za Alkarasa, ali ko će ga znati. Britanac sa svojim servism volejima može da zamuti čorbu Alkarasu. To je najbolje pokazao Maks Pursel nedavno u Sinsinatiju. Ova margina je baš niska za meč u tri seta i to se mora probati.

Pokazuje Alkaras gotovo redovno oscilacije u svojim mečevima i na ovu marginu moramo da ga probamo.

19:00 Rinderkneč – Rubljov 35,5+ 1,80 Soker / Drugi krug

Rubljov je u prethodnoj rundi dobio klovna iz francuske Gaela Monfisa. Naša je greška što smo igrali taj meč, jer kad agod je akter meča Monfis to treba izbegavati. Francuz je uspeo da osvojio taja treći set i činilo se da sve ide u pravom smeru, a onda gubi četvrti sa 6:1 i ostaje u underu. To je ona vrsta nesrećne opklade u kojoj ide sve kako ste zamislili, ali pojavi se klovn i napravi haos.

Ono što je zanimljivo jesu ove margine na mečevima Rubljova. On je kao top 10 teniser govoto uvek izraziti favorit, a margine su uvek preko 35 gemova. Očigledno je da mu kladionice ne veruju, a danas igra protiv igrača koji ima dobar servis i koji je uspeo na primer da razbije jednog Švarcmana. Da Švarcman nije ono što je bio, ali opet svojom igrom u polju može da našteti igračima poput Rinderkneča.

Pokušaćemo i danas sa overom, jer u tenisu kao i generalno u svetu sporta danas je sve moguće.

20:00 Vavrinka – Siner 34,5+ 1,80 Soker / Treći krug

Na papiru zanimljiv meč, a ostaje da se vidi praksa. Snage će odmeriti Sten Vavrinka i Janik Siner. Italijan je favorit sa kvotom 1,15. Maksimalno je iskoristio povoljan žreb u vidu Hanfmana i Sonega. Mi smo mislili da bi meč protiv sunarodnika Sonega mogao biti zanimljiv, no Sonego je još jednom pokazao da je suvi prosek i da ne zaslužuje rank koji trenutno drži.

Ovde se samo postavlja pitanje koliko Sten može. U ova dva meča je pokazaoa veoma malo oscilacija. Igra na prvi servis je bila fenomenalna iako procenti ubačenog prvog servisa nisu bili najbolji.

Siner je favorit tu nema spora, ali mora i njega neko da napadne. Sten ima iskustva, verujemo da će publika biti na njegovoj strani i sa njegovom ultra agresivnom igrom na ovim brzim terenima možda i može do seta.

 

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje