nedelja, 10. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Martinagle sistem: Predlozi za klađenje

Ko se iole bavi klađenjem čuo je za Martinagle sistem. Sistem je veoma jednostavan, početne sa jednim ulogom i u slučaju pada sledeća uplata će biti duplo veća u odnosu na prethodnu. Ovo donosi zaradu, ali i ima i svoje mane, jer se ulozi veoma brzo povećavaju.
U ovom članku bavićemo se timovima koji posle pet odigranih utakmica nemaju utakmicu sa tri i više golova. Smatramo da sve fudbalske lige teže da budu efikasne i da do nekog 7-8 kola po pravilu svi timovi u ligi imaju barem jedan meč sa tri gola, što će nama doneti profit. Nećemo govoriti o uplatama, to ostavljamo vama da vodite računa o svom novčaniku, ali ako uđete u ovu priču držite se nje disciplinovano, jer samo tako možemo do profita.

20:45 Standard Lijež – RWDM 3+ 1,70 Soker

Veliki Standard iz Liježa je pao na niske grane, jer osim što posle pet utakmica nemaju 3+ isto tako nemaju ni pobedu. Danas im u goste dolazi novajlija u ligi i ako će nekog da pobede onda će to biti oni.

16:00 Karsli – Šruzberi 3+ 2,12 Maxbet

Karsli je jedini tim od 24 u ligi koji posle pet odigranih utakmica nema 3+. U pitanju je Engleska treća liga gde su ekipe manje više podjednake. Vreme je da Karsli proradi ofanzivno.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje