petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 30-01-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 18 časova očekuje meč Izraelske Druge lige, a u okviru 22.kola, a sastaju se Agudat Sport Ashdod – Hapoel Umm al-Fahm

Domaći tim Agudat Sport Ashdod jedan je od glavnih kandidata za ispadanje iz ovog ranga takmičenja, trenutno su na poslednjem mestu, iako je na to dosta ,,kumovala“ odluka tamošnjeg saveza koji ih je kaznio oduzimanjem 12 bodova, ali i sa njima bi bili na poslednjem mestu sa skorom 4 pobede, 5 remija i 12 poraza uz gol razliku 15:35. Na domaćem terenu ostvarili su učinak od 1 pobeda, 7 remija i 3 poraza uz gol razliku 10:15. Tokom prelaznog roka ostali su bez dva igrača, Amosa iz odbrane koji je odigrao 9 mečeva i napadača Svissa koji je odigrao 3 meča.

Ekipa Hapoel Umm al Fahm je tim koji želi da se nađe u društvu najboljih timova, iako ih je poraz od Bnei Yehude (koja se nalazi u fanatastičnoj formi) malo udaljio od tog cilja. Nalaze se na 4.mestu sa skorom 9 pobeda, 7 remija i 5 poraza uz gol razliku 27:16, što se tiče gostovanja imaju skor 4 pobede, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 13:8. Ono što je bitno napomenuti jeste da je ambicionzna uprava obezbedila dolaske nekoliko odličnih igrača iz najjačeg ranga (pogledati sliku), pa trenutno posle Maccabi Petah Tikve imaju najskuplji tim lige.

U prvom delu slavio je današnji gost rezultatom 2:0.

Mišljenje urednika: Jako teška situacija za ekipu Agudata koja će jako teško ostati u ligi, gostima su bodovi neophodni, pa je po nama upravo pojačani gost bliže pobedi u ovom meču, a kvota na igru 2 je solidnih 1,70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje